Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 160 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Κάρμεν την είχα ξαναπάρει παλαιότερα (δεν θυμάμαι αν είχα γράψει κριτική) με πολύ καλές εντυπώσεις. Ετσι στην σημερινή επιδρομή αποφάσισα μετα απο αρκετό καιρό να την ξαναεπισκευτώ αφού θυμόμουν οτι ήταν αρκετά δυνατό στανταράκι.

Αρκετά ήσυχο το μπουρδελάκι με λιγοστό κόσμο. Στο σαλόνι περίμενε πορνοπάκης που η τσατσά του έφερε ένα κομπινεζόν της κοπελούδας μάλλον για να το φοράει όταν τον γαμάνε οι φίλοι του Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Η Κάρμεν εμφανίστηκε φορόντας ένα κορμάκι και αμέσως πέρασα ένω οι λίγοι συναθλητές αποχώρησαν.

Η Κάρμεν είναι πετίτ καστανομάλα νεαρά με πολύ καυλα φατσούλα και ωραίο σφιχτό κορμάκι. Θυμίζει κάπως λατίνα αλλα απο όσο έχω διαβάσει είναι Πολωνέζα. Στο δωμάτιο είναι ευγενική και λιγομίλητη σε βαθμό μουγκαμάρας. Ξεκίνησε με default προκαταρκτικά δηλαδη γλύψιμο στο λαιμό, στο κορμί καλή πίπα (χωρίς να γλύφει αρχίδια αν και παλιά νομίζω το έκανε). Αγνόησε την προτροπή μου να πεί μερικά προστυχόλογα και συνεχίσαμε με γαμίσι όπου κατέθεσα άμεσα λόγω κάυλας.

Γενικά αφήνει καλές εντυπώσεις: είναι φιλότιμή, δεν βιάζεται και έχει κάποια ικανοποιητική τεχνική. Ομως δεν εχει φαντασία, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, δεν μιλάει σχεδόν ποτέ και γενικά δίνει την εντύπωση οτι εχει βρεί μια πατέντα και την επαναλαμβάνει σε όλους. Δεν είναι κακή περίπτωση αλλα προσωπικά με άφησε κάπως ανικανοποίητο (δηλαδή βγήκα και έψαχνα και αλλού μετα) και θεωρώ οτι δεν αξίζει το 25άρι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2