Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 282 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εψαχνα να γαμησω τη Μονικα, αλλά ηταν η ημερα του ντου(σκουπα) και ετσι εμεινα αρκετη ωρα να τριγυρναω με το πουλι στο χερι. Με το που ανοιξαν τα πρωτα μπουρδελα(μονο 2 μπουρδελα ανοιχτα μονιμα, κατα το ντου του καμινη), ανοιξε και εδω και ετσι μαζευτηκαν αρκετα ατομα στο σαλονι και ερχοντουσαν κι αλλοι κατα τη διαρκεια που περασα στο δωματιο, ετσι η ξεπετα φανταζε πολυ πιθανη.
Αφου λοιπον αποφασισα αυτη τη μερα να δοκιμασω το καβλιαρικο ρωσσιδακι με το απλο προγραμμα, φανηκε χαρουμενη που της εκανα σεφτε(ισως να θυμοταν οτι την ειχα δει πολλες φορες και παντα εφευγα).
Γνωστο το μωρο στη φυλης και περιξ, μακρια καταξανθα μαλλιά πολυ ωραιο κορμακι και κωλαρακι, ωραιο δερμα και μπλε ματαρες, ενω τα βυζακια της ενω φανταζε τελειως αστηθη με το σουτιενακι της, ηταν μεγαλυτερα απο οτι φανταζομουν και όμορφα.
Μυριζε πανεμορφα, ενω χαμουρευτηκαμε λιγακι για αρχη και της φιλαγα το ομορφο λαιμουδακι της χωρις να δειξει δυσαρεσκεια και της χαιδευα το κορμι.Στη συνεχεια προφυλακτικό άμεσα και πολυ καλο επιπεδο πιπας με σαμπρελα, όπου η ηρεμη και ηδονικη ατμοσφαιρα που δημιουργουσε η Μονικα, ευνοουσε το σκηνικο. Μετα την πιπα πηγε να ανεβει μονη της πανω μου, ενω της ειπα οτι την θελω ιεραποστολικο για να χαιδευω και να βλεπω το προσωπό της.
Μου αρεσει που ενω δεν φιλαει, δεν εκανε σπαστικες κινησεις να γυρισει στο πλαι το κεφαλι της κι ετσι ακουμπουσα το προσωπο μου στο δικο της, ενω εκανα διαλειμματα για να φιλαω το λαιμο της και εκανε κι αυτη το ιδιο επειτα απο προτροπή μου.
Στη συνεχεια την εβαλα πισωκολλητο δινοντας πολλα γκαζια εκει στο τρομερο κωλαρακι της, ενω εβγαζε απαλα βογγητα και ηταν συνεργασιμη, ενω τελειώσαμε ξαπλωντας την σε πισωμπρουμητό.
Ημασταν σιγουρα πανω απο 12 λεπτα και με τον κοσμο εξω να περιμενει δεν βιαστηκε στο παραμικρο η κοπελα, ενω δεν μας ενοχλησε ουτε η τσατσα.
Χωρις εξαρσεις η κοπελα και εχει μανία με την καθαριότητα για αυτο και ουτε αγγιγματα στο γατακι της δεν δεχεται, αλλά ειναι πολυ συνεργασιμη κι ό,τι κανει το κανει με τακτ και ευγενεια και δεν θα στην σπασει σε καμία περίπτωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Τιμημένος
100
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2012
ντροπη σου ρε και εισαι μεσα στη πιατσα,δεν την ειχες παρει στην ιασωνος 1β δεξια σαν ευα νομιζω δουλευε εκει.δεν το περιμενα αυτο απο σενα Γαμήσου
17 Μαρτίου, 2012
Ενδιαφερον αυτο μπαρε. Πριν ποσο καιρο ηταν ιασ 1; Εγω την πρωτοειδα λεωνιδου 28 πανω, μπορει να χει περασει και ενας χρονος. Μονικα συστηνοταν απο εκει.Παντα μου ερχοταν να βγαλω κατευθειαν τα χρηματα, αλλα παντα τελευταια στιγμη σταματουσα φοβομενος την ξεπετα. Κακως, θα την ξαναπαρω σιγουρα! Επειτα την εβλεπα στξν ιασωνος σε μια υπόγα, νομιζω στο 31 αναφερομαι. Εσυ ποτε θα πας σε κανα στανταρακι μου ρε μαλακα, να περασεις καλα;
18 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πριν κανα χρονο μιλαω και γω περιπου ξεκινησε απο ιασωνος 1β ανεβαινωντας τις σκαλες δεξια,μετα καποια στιγμη πηγε στο ιασωνος 31 οπως σωστα ειπες στην υπογα διπλα απο το χοστελ,λεωνιδιου δεν τη θυμαμε ποτε.
δωσε κανα καλο και ομορφο και θα παωΓλώσσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3