Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 233 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αναστασία λοιπον, μιλφ. Ψηλή, με τα ρουχα τρωγεται καπως, αλλά απο κοντα δεν ειναι το ιδιο.
Μπαινει στο δωματιο και μετα τις συστασεις βγαζει τα εσωρουχα της, πρωτη ξενερα ειχε εντονες κοκκινίλες στην περιοχη ακριβως πανω απο τα στηθη. Δεν ξερω αν ειναι αλλεργια ή μυκητες, αλλά δεν ηταν ομορφο θέαμα.Κανει καλό ακαποτο τσιμπουκι, γενικα το παλευει η κυρία. Άλλο σπαστικο για μενα ειναι οτι βγαζει διαφορους ηχους καθ' ολη την διαρκεια, μαλλον το εχει δει σε τσοντες και το θεωρει καβλωτικό προς τους αντρες...
Ακομα και στο τσιμπουκι εβγαζε εντονα μουγκριτα να καταλαβετε. Για αρχη ανεβηκε αυτη απο πανω, όπου εδινε καλο σχετικα ρυθμο, με επομενη ιεραποστολικα κι ενω οταν πηγαινα της αγγιξω απλως τα μαλλια, με απωθούσε. Μάλλον φοραει περούκα.
Την εβαλα στο τελος απο κατω, οπου και με ρουφουσε για μπολικη ωρα με πολλη ενταση και δυναμη αφου ημουν ξενερωμενος απο τα προηγουμενα περιστατικα, ενω καποια στιγμη δικαιως μου ειπε αντε χυσε, αλλά τί να κανω κι εγω δεν μπορουσα...
Τελικα καταφερε να με τελειωσει, ενω τραβηχτικα λιγο κατα τη διαρκεια του πιτσιλισματος με μερικα σκαγια να την παιρνουν κατω απο τον λαιμο.
Εκει που αηδιασα ηταν οτι ετσι όπως ηταν χυμενη, φορεσε τα εσωρουχα της και πασαλειφθηκαν με τα χυσια, ενω της ειχα πει αν ηθελε να της δωσω μωρομαντηλο να καθαριστεί. Στα υπολοιπα προσπαθουσε και γαμιεται καλά, αλλά αυτο με την καθαριοτητα μεγαλο φαουλ και αηδία...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Τιμημένος
100
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2012
Ποιος να νε τυχερουλης που εγλυψε τα φλοκια σου μετα??? Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
C
COBRA1986
18 Μαρτίου, 2012
Και ποιος ξερει απο πόσους πουτσους ειχε ξεραμενα φλοκια, όταν την πηρα εγω Ντροπή
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2