Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 569 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αν ανατρεξετε στην ακριβως προηγουμενη κριτικη μου θα δειτε ποσο πεσμενη ηταν η διαθεση μου και χρειαζομουν κατι πολυ τονωτικο για να την φτιαξει.Αφου την συγκεκριμενη στιγμη λοιπον επρεπε να αφησω τα πειραματα, πηγα σε δοκιμασμενη κοπελα(2-3 μερες πριν την δοκιμασα)η οποία κανει τρελο ερωτα και μου αναστατωνει τις αισθησεις.Κανα μισαωρο μετα απο την φωλα της Χριστινας λοιπον, κινησα προς φωκαιας27 οπου ηξερα οτι θα βρω το ουκρανεζικό μου φαρμακο. Αυτό θα λεγοταν ειτε Γιαννα, είτε Ειρήνη, αλλά ευτυχως πετυχα την Ειρηνη, αφου αυτην ελπιζα περισσοτερο να βρω.
Η Ειρηνη ειναι μια κοπελα μετριου υψους, με Ξανθα μαλλακια μεχρι τους ωμους και καταπληκτικά παιχνιδιαρικα ανοιχτοχρωμα ματια. Τα βυζακια της δεν ειναι μεγαλα, αλλά ειναι όμορφα με ωραιες μεγαλες καυλορώγες. Το μονο μειον της εμφανισιακα, ειναι ότι δεν εχει σχεδον καθολου περιφερεια κατι που θα της πηγαινε πολυ. Δυστηχως δεν μιλαει λεξη Ελληνικα, αλλά μιλαει παθιασμενα τη γλωσσα του ερωτα, όπως και οι περισσοτερες κοπελες της πρωην σοβιετικης ενωσης.
Στα του δωματιου τωρα, τρελο χαμουρεμα με την κοπελα, όπου αναβει ευκολα και αφεθηκε στις ορεξεις μου για φιλια, χαδια και τριψιματα.Κανει πολυ καλο δυνατο τσιμπουκι, όπου εγινα γρηγορα ετοιμος για να γευτω το ομορφο μουνακι της πανω στην πουτσα μου και να ακουσω τα μελωδικα βογγητα της, οπου γινονταν ολο και πιο εντονα κατα τη διαρκεια της διεισδυσης. Γαμησι ιεραποστολικα για αρκετη ωρα, ενω εγλειφα το λαιμο της και επαιζα με τα βυζακια της. Αλλαξαμε και σε πισωκολλητο και για τελος μου εκανε τσιμπουκι ευλαβικα και υπομονετικα χωρις καθολου χερια αδειαζοντας με ηδονικα, ενω με κοιτουσε στα ματια. Δεν περιγραφω άλλο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού