Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καταδρομικη το απογευματακι στο Μεταξι με σκοπο να τσεκαρω 2 κορασιδες.Τη τζωρτζιανα απο Κολωνου και την Ερικα απο Ιασωνος.Στην Ιασωνος1 ουτε καν πλησιασα οταν ειδα οτι την ειχα αραξει τοξικομανης ,οποτε παω κατευθειαν στον οικο της Κολωνου που ειχα παρει την Ιωαννα.Για καλη μου τυχη σημερα εργαζοταν η Τζωρτζιανα,την οποια πρωτη φορα ειδα.Με το που βγηκε με ναζι και με χαμογελο αυτο ηταν.Ημουν σιγουρος οτι θα περασω καλα ,φαινοταν απο τη διαθεση της κοπελας.
Η Τζωρτζιανα ειναι κοντο σχετικα μωρο,με μικρο στηθακι αλλα πεταχτει ρωγα,σφηχτο σωμα με πολυ ωραια κωλαρα και το σεξι τατου.Αυτος ομως που με εφτιαξε ηταν το βλεμα της.Ομορφη στο προσωπο δεν τη λες,αλλα για τα γουστα μου ειναι γλυκια και σεξι οταν χαμογελαει.
Δινω το 10ρικο και μπαινω στο δωματιο,το οποιο επαιζε κλασσικα τη τσοντουλα αλλα ηταν λερωμενα ελαφρος τα σεντονια και ειχε νερα κατω.
Μετα απο λιγο σκαει το μωρο με ναζακι,το βουταω οπως ειμαι καβλωμενος και το μπαλαμουτιαζω.Πολυ καλη διαθεση απο τη κοπελα,της εκανα κοπλιμεντα να σπασει ο παγος,η κοπελα μιλαει ελαχιστα ελληνικα.Ξαπλωνω και αρχιζει τη πιπα η οποια δεν ηταν κατι φοβερο αλλα εγω ηδη ημουν αλλου.Χαζευα τη κωλαρα της στο καθρεφτι και συγχρωνος επαιζα με το πεντακαθαρο και ξυρισμενο μουνακι της.Η κοπελα ειναι πεντακαθαρη και φοραει σεξι αρωματακι .Στη συνεχεια και αφου ημουν φουλ καβλωμενος ανεβαινει απο πανω και εκει πηδιομασταν σαν να ειμαστε ζευγαρι,χαδακια ,φιλακια,αγκαλιες σε χαλαρους και γρηγορους ρυθμους,μεχρι που ενιωσα να ερχεται το τελος.Ημουν σε διλλημα,να γυρισω στα τεσσερα με θεα τη κωλαρα της ή ιεραποστολικο με αγκαλιες κτλ;;;Η αποφαση εληφθη,ιεραποστολικο με αγκαλιες ,χαδια ,μου εριξε και απο μονη της φιλι στα χειλη,καλη αισθηση μεσα στο μουνακι της,τα δυο σωματα ειχαν γινει ενα και καπως ετσι ηρθε το αναποφευκτο..Ενα απιστευτο τελειωμα,οργασμος υψηλων προδιαγραφων,στραγγιξα μεσα της και εβγαλα χυσια x3.Πολυ καλη εμπειρια με το μωρο,καμια βιασυνη απο μερια της,ειχα καιρο να απολαυσω ετσι το τελος.Εφυγα στο τελος με το αρωμα της πανω μου και τη σκεψη οτι την επομενη φορα (που θα υπαρξει σιγουρα)θα την παρω στα τεσσερα Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζωρτζιάνα
pistolero
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια