Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Διάβασα και την προηγούμενη κριτική και συμφωνώ εν μέρη αλλά σε κάποια σημεία είναι υποκειμενική ανυγουέη ο καθένας γράφει απο τη σκοπιά του.
Τη Μάγια την είχα σταμπαρει πριν 2-3 μήνες στο ίδιο μέρος αλλά τότε με τράβηξε η Σουζάνα. Μου έμεινε στο μυαλό όμως και είπα με την 1η ευκαιρία θα την επισκεφτώ, εβλεπα και τις φωτο της στο άλλο σάιτ και έκαιγε η φλόγα μέσα μου.
Μόλις μου είπε η τσα2 ότι είναι η Μαγια πέρασα μέσα χωρίς να την περιμένω. Ρώτησα για γυμνό και μου είπε 50, της λέω εδώ όλες 40 παίρνουν και δεν την έριξα με τα παζάρια μου και έτσι πήρα το απλό. Ηταν αργά το μεσημέρι και μπήκε ενας ακόμα απο πίσω μου και σκέφτηκα αργότερα ίσως έκανε καλό σεφτέ σήμερα και δεν περνάνε τα παζάρια.
Στο προκείμενο τώρα, η Μάγια ήταν λίγο κουρασμένη και δεν βίωσα αυτά που έγραψε ο τύπος της προηγούμενης κριτικής όσο κι αν προσπάθησα να κάνω και γω τα ίδια. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρνήθηκε αλλα και δεν διευκόλυνε σε τίποτε και έτσι που στρουμπούλεψε είναι δυσκολόχρηστη. Πριν 2-3 μήνες ήταν πολύ πιο αδύνατη τώρα την βρήκα σαν πρησμένη και το δέρμα ήταν τσιτωμένο και σκληρό. Με τα παραπανίσια κιλά, δεν έδειχνε το σώμα της γυναικείο... περισσότερο ήταν σαν καλοταϊσμένη έφηβη με εφηβικό στητό βυζάκι αλλά και η κυτταρίτιδα πίσω στα μπούτια της ηταν αντιαισθητικά.
Παρ όλα αυτά το μέγεθός της για μένα ήταν στα αποδεκτά όρια και μπήκαμε σε καλό ρυθμό. Άντεξε το σφυροκόπημα και οι παφλασμοί που ακούγονταν σε κάθε διείσδυση ήταν χάρμα των αυτιών όπως και οι καβλιάρικες φωνές της.
Γενικά εξυπηρετήθηκα αλλά δεν ήταν αυτό που περίμενα, πάντως ικανοποιήθηκε το ποθημένο μου αλλά συγνώμη δεν θα ξαναπάρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Μέλος
26
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2012
απο που συμπερανες δηλαδη οτι καποια σημεια της κριτικης μου ειναι υποκειμενικα?Πρωτη φορα την ειδα μαλλον και μπηκα.Και σαν υποκειμενικος εγω της εβαλα 6 στην εμφανιση γιατι εκει παιζει περιπου.Εσυ ο αντικειμενικος με τι κριτηρια βαζεις 8 σ'αυτην την κοπελα οταν απο μονος σου μιλας για την κυτταριτιδα και το παχος?Αν αυτη ειναι στο 8 δηλαδη η Νταϊανα ή η Βικυ στο ποσο πρεπει να'ναι?
17 Απριλίου, 2012
Όταν μιλάμε για υποκειμενικά εννοούμε ότι το δικό σου το 6 μπορεί για άλλον να είναι το 8.
Ακόμα ο ενθουσιασμός που αναδύει η κριτική σου για μένα προσωπικά δεν με βρήκε σύμφωνο γι' αυτό είπα "υποκειμενικά", ή πως να το πω ρε παιδί μου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... δεν κατάλαβα γιατί μυγιάστικες

με όλο το σεβασμό σε έναν παλιό
Αντιπρόεδρος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2