Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 270 10
Μπουρδέλα
198320
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Στην ανακαλυψη του λαστ αναφερομαι και εγω. Λοιπον η τζωρτζιανα δεν μου εκανεαισθηση εμφανισιακα, εχει πολυ μετρια φατσα, μικρο αδιαφορο βυζακι αλλά ωραιο σφιχτο κωλαρακι που το κοσμει και το ομορφαινει μεγαλο τατουαζ.
Μπηκα λοιπον να δουμε τί αξιαεχει και το 10ρικακι...Ανέλπιστα ειχε μεγαλη αξια για την κοπελα, που τιμάει στο επακρο αυτο που κανει.Αρχή με χαδακια και φιλακια στο σωμα.Πολυ καλη πιπουλα όπου επαιζα εξωτερικα με το μουνακι της και σεξ χωρις καμια δυσανασχετηση, για αρκετη ωρα και 3 στασεις. Δεν βιαστηκε καθολου και σε ολη την διαρκεια ηταν χαμογελαστη και ευχαριστη.
Μπηκα λοιπον να δουμε τί αξιαεχει και το 10ρικακι...Ανέλπιστα ειχε μεγαλη αξια για την κοπελα, που τιμάει στο επακρο αυτο που κανει.Αρχή με χαδακια και φιλακια στο σωμα.Πολυ καλη πιπουλα όπου επαιζα εξωτερικα με το μουνακι της και σεξ χωρις καμια δυσανασχετηση, για αρκετη ωρα και 3 στασεις. Δεν βιαστηκε καθολου και σε ολη την διαρκεια ηταν χαμογελαστη και ευχαριστη.
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2012
αδελφε νομιζω πως η ανακαλυψη της τζωρτζιαννας χρεωνεται σε λαθος ατομο!!!χαχααχα ειναι δικη μου ανακαλυψη και την εχω κατοχυρωσει με πατεντα και δικαιωματα!!!!!
S
sozonakos36
12 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
γεια σου ρε χριστόφορε κολόμβε nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
n.smirni76
13 Μαρτίου, 2012
κατι ανακαλυψαμε κι εμεις αδελφεεεεεε!!!!
S
sozonakos36
13 Μαρτίου, 2012
Ειρηνη ημιν αδελφια. Ενταξει δεν ηθελα να κλεψω την ανακαλυψη, απλως ηθελα να δειξω οτι συμφωνο απολυτα με το νωντα στη συγκεκριμενη.
Α
Ακόρεστος
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4