Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Τζωρτζιάνα ειναι πετιτ μωρακι απο τη Ρουμανια με στεγνο σωμα και μικρα βυζακια, πανεμορφη και χαμογελαστη. Ολο χαρη κανει ναζιαρικη παρουσιαση στο σαλονι που κερδιζει τις εντυπώσεις.

Κοντουλα και στεγνη, με ελαφρα ανοιχτη περιφέρεια για το υψος της αλλα εντελώς σφικτο κωλαρακι. Χαρμα οφθαλμων!

Εδωσα τα 10 ευρω και μπηκα μολις ακουσα απο και απο τους αλλους πορνους που ηταν μαζι μου οτι εχει καλες κριτικες. Την καλοπιασα με γλυκόλογα στα ρουμανικα και στα αγγλικα γιατι ελληνικα δε ξερει ακομα.

Πολυ γλυκια και ευδιάθετη στο δωματιο, και πολυ καθαρη. Το πανεμορφο μουνακι της μπηκα στο πειρασμο να το γλείψω αλλα δε ψήθηκε η κοπελα και εγω το ξανασκευτικα, δεν ειμαστε για ερωτες τωρα στη μαγευτικη Ντισνειλαντ! Χαμόγελο

H κοποελα προσπαθει στα προκαταρτικα (πιπα με καποτα) αλλα θελει πολυ δουλεια ακομα... με καυλωσε ομως πολυ η ολη σταση της και η ευγένεια της. Της ζητησα να κατσει πανω μου και με ευχαριστηκη δεχτηκε. Μετα τη σηκωσα και την εβαλα απο κατω οπου αισθανθηκα σα να γαμαω γκομενα στα φοιτητικά μου χρονια. Το μουνακι της ειναι υπερ-στενο και λαχταριστο, αλλα δειχνει να ποναει με την ολοκληρωτική εισοδο εστω και εβαλε αρκετη κρεμα. Η αισθηση του μουνιου της απιστευτη! Αν και ειχα καταθεσει πριν στη Φωκαιας δεν αργησε καθολου η δευτερη εκσπερματίση λογο αυτου του λογου.

Η τσατσα δε μας ενοχλησε , λογικο μιας και δεν αργησα πανω απο το 7λεπτο...

Συμπερασματικα περασα παρα πολυ καλα και θα την ξαναπροτιμησω. Συστήνεται στους πιπινολατρεις.

Εμαθα οτι αλλαξε βαρδια και ειναι πρωι τωρα για οσους ενδοιαφερονται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζωρτζιάνα
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
23
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια