Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γλώσσα επίσκεψη στην γκέϊσα Μαρίνα ή αλλιώς Αλίσια (όπως συστήνεται τώρα) μετα απο καιρό. Την είχα χάσει απο τότε που έφυγε απο την Καλύμνου αλλα την ξαναπέτυχα πρίν δύο εβδομαδες στην Αλκαμένους και αφού η σούπερ μίνι βόλτα που είχα προγραμματίσει ήταν άκαρπη (είχα άλλες στο μυαλό μου) αποφάσισα να πάω στην σίγουρη εγγύηση Μαρίνα! Σπασίκλας Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για καστανό Ρωσσομίφλ με ωραίο αδύνατο σώμα και ωραίο πρόσωπο που δείχνει όμως την ηλικία του και ένα όμορφο μελαγχολικό βλέμμα. Γενικά όμως είναι απο τις γυναίκες που ελπίζω να μοιάσει και η δική μου όταν φτάσει τα χρόνια της...

Εμφανίστηκε στο δωμάτιο με νέο ανανεωμένο μαλλί και νέο καμικάζι πρόγραμμα (ελευθερο στοματικό και τελειωτικό αλλα δεν πήρα ευχαριστώΚουλ), πολύ καλή διάθεση χωρίς γκρίνια (δεν γκρινάζει για τον πελάτη, γκρινιάζει γενικότερα κ.α.) και φυσικά με έκανε να περάσω υπέροχα. Αρκετά προκατακρικά και απο τις δύο μεριές, γλυψηματάκια και υπέροχη σκουφάτη πίπα/σεμινάριο με αριχογλύψειν. Συνεχίσαμε με την Μαρίνα να ανεβαίνει πάνω μου και να αρχίζει να χοροπηδάει λές και έκανε τραμπάλα. Επειτα προχωρήσαμε με στάση ιεραπόστολου και με την εξαιρετική συμμετοχή της (χαιδέματα/φιλάκια) τελείωσα μιας και λόγω κούρασης αλλα και ανάρρωσης απο συνάχι δεν ήμουν στα καλύτερα μου. Κουλ Μου έκανε επίσης παράπονα γιατι δεν δοκιμάζουμε και άλλες στάσεις και της υποσχέθηκα οτι την επόμενη φορά θα το κάνουμε.

πάντα ευγενική και ψυχούλα (αν και γκρινιάρα) η Μαρίνα/Αλίσια είναι εγγύηση στον χώρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
134
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2012
Να σαι καλά ρε τύπεΜεγάλο χαμόγελο!Την έχασα την Μαρίνα και επιτέλους την εντοπίσαμε!Δεν παίζεται το μωρό!!!Κουλ
E
Erotiaris26
10 Μαρτίου, 2012
Respect και απο μενα για την Μαρινα. Με πολλους φανατικους φιλους ανεκαθεν εδω στο site, αλλα δυστυχως και κριμα ταυτοχρονα, με ελαχιστους ψηφους στην τελευταια milfoψηφοφορια που ειχε αναρτησει ο φιλτατος lustforlife, με αποτελεσμα η θεση που βρισκεται βαθμολογικα να την αδικει πολυ κατ εμε.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2