Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Νικολέττα είχε σταμπαριστεί, για να περάσει από ένα mysterious test!

Το βράδυ που την συνάντησα, όλως τυχαίως, είχα φάει σα βόδι σε φιλικό σπίτι με ωραία παρέα και αρκετό κόκκινο κρασί. Αν και ένιωθα μπαούλο, παρόλο που η υπηρεσία δεν εμφανίστηκε ( με κοφτά λόγια ενημέρωνε μέσα απ’την κουρτίνα για τα κορίτσια, χωρίς να βλέπω την, ομολογουμένως, άσχημη και στριφνή της φάτσα-την είδα μετά) και παρόλο το τουπέ που βγάζει η Νικολέττα στο σαλονάρισμα, αποφάσισα να δαμάσω το πλάσμα αυτό.

Επέλεξα το αριστερό από τα δίδυμα δωμάτια. Έντονος διάκοσμος σε τόνους κόκκινου, με χτιστό κρεβάτι, αξιοπρεπές στρώμα και σεντόνια ΙΚΕΑ. Καθρέφτης μεγιστοποίησης της κάβλας εν ώρα σεξ, καλόγερος για τα ρούχα κι ένας μικρός νιπτήρας με (!) ζεστό νερό.

Είσοδος της νεαράς με αμφίβολο χαμογελάκι…Ο παίχτης ξάπλα με την κοιλούμπα τούμπανο. Ούτε τον μαχητή μου δεν διέκρινα! Ξάπλωσε δίπλα μου και αφέθηκε στην πρωτοβουλία μου για την διαδικασία των προεόρτιων. Αυτά περιελάμβαναν χάδια απαλά σε όλο το μήκος και πλάτος του όμορφου σώματός της. Από τα σώματα που λατρεύω…λεπτή (όχι skinny) με καταπληκτικό στητό στήθος (με μια ατίθαση ελίτσα επάνω στην αριστερή της θηλή) περίπου 1,3 νούμερο (!). Στο ίδιο τέμπο που της έπαιζα τη ρώγα με την άκρη της γλώσσας μου, έπαιζε με τη σειρά της το σκουφάκι, πριν μου το φορέσει, με τα δοντάκια και τη γλωσσίτσα της. Ωραία γούστα….

Με έντυσε και με κατάπινε σε αλλόκοτους ρυθμούς, καταθέτοντας τα διαπιστευτήρια της Ρουμάνικης σχολής. Στοματικό απολαυστικό που με παρέσυρε στις 69 σκέψεις..Αν και διστακτικά στην αρχή, αποφάσισε να με σερβίρει φιλέτο νωπό α λα μουν, που δεν έχασα την ευκαιρία να απολαύσω. Εκπληκτική η ανατομία της, η ουδέτερη γεύση και η αίσθηση στο στόμα μου! Το τραβήξαμε εις μάκρος μέχρι που καβάλησε τον ετοιμοπόλεμο μαχητή! Πολλές εναλλαγές ρυθμού και αίσθηση αρκετά σφιχτή, αν και υπήρξε υδραυλική υποβοήθηση. Στη συνέχεια γύρισμα χωρίς να βγω από μέσα της, τεχνική της νιότης μου…και απαλές βυθίσεις μέσα της για να κερδίσω λίγο παραπάνω χρόνο. Η συμπεριφορά της παθητική αλλά όχι αδιάφορη. Κάπου εκεί, στο άκουσμα ενός τσιγγανορουμάνικου νταλκαδιάρικου άσματος, έπιασε ρυθμό και την ακολούθησα, σε μια σύνθεση χορευτικού σεξ που της προκάλεσε έντονη ευθυμία. Με το «έλα» της ολοκλήρωσα τη συνεδρία, έχοντας διανύσει ένα γεμάτο 10λεπτο. Δεν βιάστηκε να φύγει…τα είπαμε στην νοηματική και της φύλαγα την…έκπληξη για το τέλος….

Με ευχαρίστησε, κι εγώ, και έφυγε. Ακολούθησε πλύση του μαχητή στο ζεστό νεράκι, ντύσιμο και προετοιμασία της έκπληξης.

Βγαίνοντας, την ζήτησα να εξέλθει απ’το κουζινάκι και της αφιέρωσα το παρακάτω άσμα απ’το κινητό μου.
http://www.youtube.com/watch?v=k53ioJ9KG9s&feature=related

Έπαθε την πλάκα της, τη φίλησα και αποχώρησα, σαφέστατα πιο ξεφούσκωτος μιας και «έκαψα» και μερικές θερμίδες.

Συμπέρασμα, η νεαρά είναι σε καλό δρόμο και έχει όλα τα εχέγγυα για μια πετυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο του μόντελινγκ εεεεε….της προσφοράς ηδονής. Αρκεί να εξελίσσεται και να μην επαναπαυθεί στην εξωτερική της εμφάνιση που είναι το δυνατό της χαρτί.

Για τους λάτρεις του PSE (όχι PSI βρεε….) μάλλον να κάνουν άλλη επιλογή γιατί δεν την «κόβω» να αποδίδει. Στους πιο τρυφερούς προτείνω δοκιμή.

Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες…..(το’χα ξεχάσει αυτό….)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
12.313
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, Sproxe Garsia, Jim25jim

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2012
Ρε συ Μυστηριε ποτε την πηρες την Νικολετα εχτες Πεμπτη??Επειδη απο οτι καταλαβα εριξες πινελο παρατηρησες τιποτα το περιεργο στο μουνι της πχ κονδυλωματα? γιατι ενας συναγωνιστης ειχε αναφερει υποψιες για κατι τετοιο πριν λιγες μερες...Δωσε μας τα φωτα σου αρχηγε μου να μας φυγουν οι ιδεες καθως και εμεις την ειχαμε τιμησει προσφαταMoney Mouth
09 Μαρτίου, 2012
Μυστήριο αγόρι μιας και είχες 1η τύπου επαφή με το α λα μουν της κυρίας μήπως πρόσεξες τίποτα περίεργο α λα κονδυλώματα φάση ;
09 Μαρτίου, 2012
Πόσο πολύ συμφωνούμε ρε γαμώτο...

Είσαι καλοφαγάς κ πίνεις κ κόκκινο κρασί,σου αρέσουν οι τρυφερές καταστάσεις,γράφεις κριτικές με σαφείς σουρεαλιστικές κ συνάμα χιουμοριστικές τάσεις....Τι άλλο να πω...

Πάντως με έψησες να δοκιμάσω την νεαρά μια ώρα αρχίτερα απ'ότι είχα σκοπό...
10 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τσαρκαλάκο και Μήτσε.....Την προηγούμενη Κυριακή, κατά τις 6 έγινε το μπραφ! Το γλωσσικό μου ραντάρ δεν εντόπισε δυσπλασίες στην ευαίσθητη περιοχή της μικράς. Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου η παραμικρή υποψία ΣΜΝ. Και όσο περνάει ο καιρός τόσο διακρίνονται οι στημένες κριτικές......

Κρητικέ μου λεβέντη. Ήγιγγεν η ώρα της συνάντησής μας. Το απόγευμα, σήμερα, θα κουρσέψουμε τη Φυλής παρέα με τον Tyrael. Επιβάλλεται να μας συνοδέψεις. Στείλε pm.
10 Μαρτίου, 2012
Και όσο περνάει ο καιρός τόσο διακρίνονται οι στημένες κριτικές......Χμμμ;
Κατσε ρε συ δηλαδη υπονοεις οτι ειχαμε εμεις καμια προθεση να γραψουμε καμια στημενη κριτικη για την Νικολετα??Εγω απλα ρωτησα γιατι ειδα το σχολιο για ΣΜΝ του Μητσου και να σου πω μου μπηκαν ιδεες γι αυτο και σε ρωτησα για να μου φυγουν οι υποψιες...Τωρα αφου λες οτι την ειδες οκ μου εφυγε ενα βαρος ρε φιλε να σαι καλαΚουλ
10 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φυσικά και δεν υποννοώ κάτι για σένα. Απλά τον τελευταίο καιρό "μυρίζει" ο τόπος εσάνς κατευθυνόμενων κριτικών. Προσωπική μου άποψη πάντα. Να είσαι κι εσύ καλύτερα.Μεγάλο χαμόγελο
10 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε mysterious πάλι καλά που τ΄ανέφερες, διότι είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά μου για τα κονδυλώματα! Αφού τσεκαρες, σκέφτομαι για 15 του μήνα να την ξανατιμήσω ΜΑΖΙ με Ντενίσα (αν κανουν βάρδια στο ίδιο σπίτι)! 'Οποιος γουστάρει τσάρκα με τρέλα, ας ρίξει pm, διότι βαριέμαι να "χτενίζω" μόνος ολόκληρη Φυλής..
12 Μαρτίου, 2012
Μάγκες μου το έγραψα με κάθε επιφύλαξη. Αν παει κανείς τώρα να την στήσει στα 4 και ας δει αν έχει ή οχι στα μουνόχειλα της. Μακάρι να μην έχει να μου φύγει και εμένα.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8