Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΑΠΟΕΛ (παρεπιπτόντως συγχαρητήρια για την πρόκριση), είπα να πάω για ένα γρήγορο ξελάφρωμα κ μπαινοβγαίνωντας σε μερικούς οίκους είδα πάνω κάτω τις ίδιες οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη κοπέλλα μιας κ την είχα ξαναδεί 1-2 φορές κ το είχα σκοπό…

Το όνομά της Τζούλια κ εμφανησιακά είναι ψιλοκοντή, με μαύρα κοντά μαλλιά, όμορφο κ συνάμα πρόστυχο πρόσωπο, ωραίο στήθος κ κώλο… Κατόπιν ολιγόλεπτης αναμονής έρχεται στο δωμάτιο η δεσποινίς κ αφού είπαμε τα τυπικά άρχισε να μου μαλάθει το πέος ενώ μέσα στο μυαλό μου άναψε η φωτεινή επιγραφή ‘’ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΑΠΟΨΕ’’. Άρχισα να την περιποιούμαι κ να τη χαιδεύω εγώ (το ανάποδο δεν έπρεπε να γίνει?) χωρίς να ζητήσω λεφτά φεύγοντας φυσικά για τις υπηρεσίες που παρείχα μιας κ είμαι γνωστός κουβαρντάς… Αφού ψιλοσηκώθηκε ο πρωταγωνιστής μου έβαλε πολύ περίτεχνα είναι η αλήθεια το πλαστικό κ άρχισε μια πολύ καλή πίπα με πολλές ολοκληρωτικές καταπόσεις (deepthroat που λένε στο χωριό μου) κ με μοναδικό μειονέκτημα την άθελα της πιστεύω χρήση δοντιού. Λέω άθελα της γιατί αφού της το επισήμανα το πρόσεξε κ το διόρθωσε αλλά έκοψε τα deepthroat, οπότε μάλλον ήταν αναγκασμένη να το κάνει… Δεν της καταλογίζω πρόθεση δηλ, απλώς δεν έχει τελειοποιήσει ακόμα την τεχνική της…

Αφού ο πρωταγωνιστής ήταν έτοιμος για να βγει στη σκηνή αρχίσαμε με ιεραποστολικό όπου είχε πολύ καλό στήσιμο κ αρκετά καλή συμμετοχή τραβώντας με κοντά της… Συνεχίσαμε έτσι καθώς μου άρεσε η θέα κ η συμμετοχή της καθώς δεν είχε καμία αντίρρηση σε μικροαλλαγές στη στάση που βρισκόμασταν…. Μετά από αυτό τη γύρισα στα 4 όπου κ πάλι είχε πολύ καλό στήσιμο κ ωραία συμμετοχή με πρόστυχες ματιές από τον καθρέπτη… Κανένα πρόβλημα σε σφυροκόπημα, στο οποίο δυστυχώς είχα πρόβλημα εγώ καθότι ψιλοκουρασμένος, παράγοντας ο οποίος λειτούργησε ανασταλτικά στο να τελειώσω… Αφού είδα ότι δεν φτάνω στην αυλαία της ζήτησα να βοηθήσει κάνοντας μου ξανά πίπα πράγμα το οποίο αρνήθηκε κ αρκέστηκε στο να μου τον παίξει… Κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους κ εκείνη αφού υποκλίθηκε πήγε στα παρασκήνια….

Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά κρατώντας σαν θετικά την καλή πίπα, το καλό στήσιμο, την καλή συμμετοχή όπως επίσης κ το απίστευτα ωραίο δέρμα της (παράλειψις). Στα αρνητικά βάζω την χρήση δοντιού κατά τη διάρκεια της πίπας (άθελα μεν, υπαρκτή δε) κ την άρνηση της να μου ξανακάνει πίπα για να τελειώσω… Γενικά μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν το γουστάρει κ τόσο αυτό που κάνει αλλά θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά, έστω κ υποκρινόμενη…. Προσωπικά θα την πρότεινα για μια φορά… Για περισσότερες θα πρέπει να την ξαναδοκιμάσω για να εκφέρω πιο σωστή άποψη…

Υ.Γ Ο βαθμός 1 στην τσατσά είναι λόγω της μη ύπαρξης της καθώς σε ερώτηση μου προς την κοπέλλα μου είπε ότι υπάρχει τσατσά αλλά της είπε να κάτσει μέσα κ θα τα κάνει όλα μόνη της...

Να είστε όλοι καλά κ να περνάτε καλά…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
KRITIKOS1985
Σεβαστός
55
Πόντοι:
1.640
Ανάφερε αυτήν την κριτική