Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 65 10
Μπουρδέλα
75273
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
καταρχην συγνωμη που κ παλι δεν θυμαμαι το ονομα της κοπελας μαγκες..οχι σε φαση οτι τις υποτιμω απλα δεν τα συγκρατω,ειμαι απ τους λιγους που λενε ευχαριστω στις πουτανες οταν χυνουν κ αν καταλαβες εχει καλως αν οχι παιξε μαλακια οταν κανεις μπανιο κ σκουπισε τα χυσια μην τα δει η γυναικα σου.ηπιαμε σημερα κ κατι τσιπουρα κοκορι δεν βρηκαμε ειχε παει καζινο o χαβαλες.3 φεβρουαριου ειναι η γιορτη μου κ εχω λιγα φραγκα. βραδυ 8-9 περιπου.χμμμ..να παω για καφε βλεπωντας πουστρακια που θυμιζουν την παλια διαφημιση του κ νουνου κ light νa πιω 2 ποτα το βραδυ τριγυρισμενος απο αγαμητες ξεκολιαρες που το παιζουν σταρ Ελλας/σπανιες προσωπικοτητες η να γαμισω μεταξι?ευκολακι.το καλυτερο παντα ειναι η σκεψη στην διαδρομη οτι θα γαμισεις σιγουρα οποια γυναικα θελεις κ οταν δεις τα φωτα μερικες φορες καυλωνεις οπως τα σαλια του σκυλου στο πειραμα του pavlov.τεσπα εχω παει απο τοτε 3-4 φορες σε μπουρδελα εγραψα για την μια μονο οι αλλες δεν αξιζαν κ τωρα ειμαι καυλωμενος απο το ξυδι αλλα εχω 3,5 ευρο θα τον παιξω μαλλον με τσοντα με εγγυους στο you jizz,το μπουρδελο αν δεν κανω λαθως ειναι 27γ κ οχι β.μπλα μπλα blasphemy...μπαινω μεσα τσατσα λεει φουλ προγραμμα για 10,γκομενα= κοντη ασχημη σαπια μαυρα μαλλια με μια τομη κεσαρικης κοντα στα 30 εκατοστα,μελαμχο σκουρο δερμα(οχι μαυρο),μαλλια μαυρα μεχρι τον ωμο μικρο βυζι πεσμενο,μου χαμογελασε κ αυτο εφτανε...μετα τις 100 πουτανες αρχιζεις να ξεχωριζεις ποιες ειναι απλα ομορφες ποιες γαμιουντε καλα κ ποιες αξιζουν τα λεφτα τους,οπως οι αποδοσεις στο στοιχημα.για 10 γιουρο ηξερα οτι αξιζε!εμοιαζε με πειραμα απο καποια σπηλια του μπιν λαντεν μαλλον την ξεγεννησαν στους 7 μηνες κοβωντας την κοιλια της με χατζαρα ηθελαν να την βαλουν στο αεροπλανο που επεσε στους διδυμους πυργους αλλα την γλιτωσε.το να γλυφει πακιστανικες πουτσες για 10 ευρο μαλλον της εμοιαζε πιο ευκολο κ απο παζλ με 4 κοματια για πενταχρονα!λολα να ενα μηλο.το δωματιο ηταν πιο σαπιο κ πιο βρωμικο απο υπογειο που εμεναν κοπρολαγνοι κτηνοβατες.ηρθε μεσα αρχισε να μου χαιδευει το στηθως κ να μου χαμογελαει τα δοντια ηταν λιγο σαπια μου εγλυψε τις ρογες κ μου τον επαιζε ταυτοχρονα καυλωσα σκληρα η μουρη μου σφιχτηκε σαν την μπουγελοφατσα frankestein συνεχισε να τον παιζει κ να με κοιταει στα ματια της ειπα να ξεκινησει πιπα αρχισε ακαποτη καλη πιπα γλυφοντας κ αρχιδια με αυτες τις ακαποτες πιπες καποια μερα θα κολλησω καποια αρωστεια που σε κανει να μοιαζεις με πακιστανο να καθαριζεις τζαμια κ να γελας σαν πουστρα,ανεβηκε απο πανω αρχισε να κουνιεται με καυλα στα 2 λεπτα εχυσα απογοητευτηκε που εχυσα γρηγορα αλλα γουσταρα πολυ κ ημουν πιο σκληρως κ απο τον chuck norris στο ενας αλλα λυκος,φαινοταν να της αρεσει οχι γιατι ειμαι γαμιας αλλα γιατι ανηκει στην σπανια κατηγορια της ασχημης μητροπουτανας(οπως η κατερινα)μια κατηγορια που οι τυποι που γαμανε στα στουντιο κ γουσταρουν καθαρα σεντονια οντας 50 χρονων με απαλη πουτσα σαν ζελεδακι κοκα κολα απο αυτα που τρωγαμε στο δημοτικο δεν θα καταλαβουν..γουσταρω τα σαπια κιτρινα αρωστημενα φωτα στο μεταξι φιλε γαμω φτηνες πουτανες γιατι εχω μια "αρωστεια" υποχρωτικη η οχι που δεν καταλαβαινεις γιατι εχω γαμισει ομοφρα αγνα λευκα μουνια χωρις να πληρωσω οταν η κορη σου γυρνουσε απο dupstep παρτυ σε πανεπηστημια οπου την πιποσαν στις τουαλετες κ ξερω την διαφορα,γιατι μου αξιζει οταν ειμαι ενας γαμημενος πατος,επισης χυνεις με 10 ευρο χυνεις κ με 60 κ εγω μαλακας η πλουσιος δεν ειμαι κ αν ειχα φραγκα θα "πληρωνα" αλλιως.δεν ηξερε ελληνικα..εγω me you πιπι πι το παπι ακρη δεν βγηκε,οποιως καταλαβε ποια ειναι κ ξερει που δουλευει τωρα ας μου πει,οταν βγαινεις ηρεμως απο μπουρδελο παει να πει οτι ολα πηγαν καλα.την μερα που θα βγω χαμογελαστως προτιμω να μου κοψουν τ'αρχιδια να μου τα κρεμασουν για σκουλαρικια κ μετα να ακουσω Νινο ξυπολητα το σαν ναυαγοι σαν ροβινσονες."satan spawn the cacodaimon....."κ το πιο λυπηρο ειναι οταν γραφεις "μιλησαμε για πολλη ωρα μετα με την κοπελα πολυ καλο ατομο κ ευδιαθετο"φυσικα μαλακα σου πηρε 60 ευρο για 5 λεπτα δεν ηταν τοσο επωδυνη η γερικη κοντη ψωλη σου.γιατι θαυβουν τους μαυρους με τον κωλο εξω απο το χωμα????????για να παρκαρουν τα ποδηλατα!!!!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
σκιαγράφησες όμορφα την "μεταξένια" αθλιότητα , την ανοησία όσων τα σκάνε χοντρά στις πόρνες αλλά και την ψευτοηθική των ελεηνίδων.
Τι γνώμη έχεις γι΄ αυτούς που δίνουν 600άρια για δίωρα με ρουμανικά "city tours" για να χύσουν μία φορά (και αν);
Μας τα χάλασες αυτή τη φορά σε σχέση με το προηγούμενο.
Η διαφορά είναι απλούστατη! Στο αριστουργηματικό προηγούμενο οικτίρεις τον εαυτό σου με κριτική απαράμιλλης ταπεινοφροσύνης ενώ σε αυτό οικτίρεις το σύμπαν με μείζονα έπαρση και οίηση. Κόρη αν δεν έχεις, θα κάνεις κι εσύ εκτός και καλογερέψεις!