Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στις 01.40 , καταρχήν πρέπει να αναφέρω ότι σήμερα και επι μία εβδομάδα τώρα που λόγο άδειας την βλέπω σχεδόν καθημερινά φοράει τα ίδια ρούχα.....
η Αννα είναι μια ξανθιά χοντρή κοπέλα με μεγαλούτσικα βυζιά πεσμένα βέβαια αλλά για μένα το καλύτερο της σημείο είναι τα μάτια της.....είχα πάει με σκοπό να της γαμήσω τον κώλο και να την χύσω στη μάπα...
αφού μπαίνοντας στο δωμάτιο μου λέει μπα πως και πέρασες.....μου σκούπισε τον πούτσο με μαντηλάκι και έπεσε να τον καταπιεί , η πίπα της είναι καλή , πραγματικά καλή, κάνει φτυσίματα και στο καπάκι τον πέρνει
βαθιά όλο στον στόμα της σε φάση που νομίζεις ότι θα πνιγεί ,γλύφει και αρχίδια , καθόμουν και απολάμβανα την πίπα της και είχε περάσει κανα 7λέπτο και αυτή νόμιζε ότι θα τελειώσω έτσι , την σταματάω και της λέω να
μου περάσει το προφυλακτικό ,μου λέει πως θέλεις της λέω στα τέσσερα , πήγα να μπώ κατευθείαν απο τον κώλο της , τι κάνεις μου λέει , της απαντάω θέλω το κωλαράκι σου ,μου λέει πρώτα μουνί...αμαν εσείς οι Ελληνες..
της απαντάω δεν θέλω...ψιλοστράβωσε , όμως έβαλε λίγη κρέμα στο κώλο της και μπήκα μέσα της με αρκετή ευκολία ,βέβαια σαν στάση κάθεται με κλειστά τα πόδια αλλά αντέχει το δυνατό ξεκώλιασμα....όταν ένιωσα ότι πλησιάζει
η ώρα να χύσω την ξάπλωσα ανάσκελα ανέβηκα απο πάνω της κα αφού έβγαλα την καπότα της τον έβαλα στο στόμα όπου έγλυφε με μανία , αυτή την φορά χρησιμοποιώντας πολύ και το χέρι της ,λίγο πριν το μοιραίο τον πήρα στα χέρια
μου και την έχυσα στο πρόσωπο το πρώτο κύμα και το δεύτερο κύμα στο μαξιλάρι μιας και τραβήχτηκε....η αλήθεια είναι ότι και την άλλη φορά και τώρα στράβωσε....αν στραβώνει να μην ανακοινώνει η τσα τσα ότι κάνει cif....
στο δωμάτιο έκατσα κοντά στα 15 λεπτά ....το έχω ξαναγράψει αν και χοντρούλα αξίζει να την δοκιμάσει κάποιος.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2012
smirmi, είναι φανερό ότι δεν της αρέσει το cif... είπα ότι δεν θα ξαναπάω, αλλά αν το δοκιμάσω θα'ναι ξεκάθαρη η εξήγηση από το σαλόνι... πίπα 5 λεπτών στα γόνατα (ας βάλει μαξιλάρι στο πάτωμα να μην πονάει) και χύσιμο στη μάπα...
05 Μαρτίου, 2012
παιδες η συγκεκριμενη οπως και πολλες αλλες θελει καλο χειρισμο και τα κανει ολα!!!
εμεις την ειχαμε χυσει 3 ατομα στο προσωπο ο ενας μετα τον αλλο και γελαγε και εκανε πλακα..
αλλα απο την αρχη την καναμε να νιωσει ανετα και μερος της παρεας και οχι οτι ειμαστε εμεις παρεα και ηρθαμε να την ξεφτιλισουμε για να σπασουμε πλακα...

τωρα πολυ θα πειτε οτι στα @@ σας και οτι πληρωνεται.. ναι αλλα ανθρωπος ειναι και ονταν πανε ολοι για να την ξεφτιλισουν και αυτη ξενερωνει οποτε πρεπει να της δωσεις κατι διαφορετικο για να ανοικτει...
A
achro1416
05 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αααα... και να μη βγάλει καθόλου τα εσώρουχα... Κουλ
06 Μαρτίου, 2012
Πήραν τα σκάγια και τα μαλλιά ν.σμυρνηΧμμμ;Χμμμ;.Εγώ που την είχα παρτουζώσει μαζί με τον Μαύρο Θάνατο,μόνο αυτό δεν μας άφησε να κάνουμεΕμμμμ
06 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@achro1416~flor...
θα επικοινωνήσουμε να πάμε μαζί... έκλεισε... Κουλ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5