Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
Σάββατο βραδάκι και αφού ξεφόρτωσα την δικιά μου (ξούτ...ξούτ...) για το νυχτοκάματο,αποφάσισα να πάω πρός τα τσιμπουκάδικα της Διδύμου και συγκεκριμένοα στο 20,προκειμένου να δώ αν υπήρχε καμιά νέα άφιξη καθ'ότι το συγκεκριμένο μαγαζί με είχε απογοητεύσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.
Μπαίνω μέσα και βλέπω εν αναμονή πρός βλεφάριασμα της κοπέλας 4 συνάδελφους και 1 στο δωμάτιο εν δράση.
Η τσατσά,την οποία δεν είχα ξαναδεί εκεί,έπαιζε αδιάφορα με το κουνητό της.Ανοίγει η πόρτα του δωματίου και βγαίνει η Αλεξάνδρα,όπως την αποκάλεσε η τσατσά!!!
Μικρούλα την έκοψα,γύρω στα 27 με πλατινέ μαλλάκι ως τους ώμους,κοντούλα πάνω σε τεράστιους τάκους,με μικρό βυζάκι 1.5άρι φυσικό,κωλαράκι μινιόν....άγγελος σκέτος!!!.... και φορούσε και ένα πουτανέ περίεργο δικτυωτό ολόσωμο κορμάκι το οποίο εκείνη την στιγμή με έκανε να φαντασιωθώ περιπτύξεις με αγγέλους!!!Μήν έχοντας γαμήσει ποτέ μου άγγελο με πουτανέ κορμάκι διχτυωτο, περιμένω να δώ τι θα κάνουν οι συνάδελφοι και οι τρείς επιλέγουν την έξοδο και ένας την είσοδο στο δωμάτιο.
Αναμένω και εγώ την σειρά μου για δωμάτιο,χαμογελώντας ως άλλος Μπάρκουλης στο μωρό το οποίο μου έστελνε φιλάκια...!
Βγαίνει ο συνάδελφος από το δωμάτιο,μπαίνει η τσατσά για την λάτρα,ετοιμάζω το 20άρικο στο χέρι,με φωνάζει και μπαίνω.Αποθέτω γρήγορα,πλένω χεράκια στο νιπτήρα (με ζεστό νερό το μαγαζί όπως πάντα...) και αναμένω.
Σε κανά πεντάλεπτο κάνει την είσοδο του το μωράκι το οποίο από κοντά ήταν κυριολεκτικά ονείρωξη με πόδια.Είχε και πολύ όμορφα ανοιχτόχρωμα ματάκια παρεπιπτόντως.....!!Αστειάκια και πειράγματα από μέρους μου,χάχανα και γλύκες από μέρους της και αρχίζει ένα χαϊδεματάκι στο στήθος μου με μικρά μικρά πεταχτά φιλάκια ανεβαίνοντας πρός το πρόσωπο μου...!Μην αντέχοντας από την κάβλα της στιγμής,το παίρνω αγκαλία και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα με φούλ ανταπόκριση εκ μέρους της και εμένα να ψαχουλεύω τα κωλομέρια της.Τράβάει το δίχτυ της και ελευθερώνει τα μικρά της βυζάκια,τα οποία ήταν λίγο πιο μικρά από την παλάμη μου.Την τράβηξα επάνω στο πρόσωπο μου σαν να τράβαγα κούκλα και έβαλα της ρωγίτσες της στο στόμα μου ρουφώντας τες με πολύ πιπίλισμα.Αναστεναγμούς η μικρά και έπειτα κατάδυση για μπουκιτσί αφού μου έιχε γίνει σαν αγγούρι καλυβιώτικο από την κάβλα.Πέρασμα του μορίου μου με μωρομάντιλο και αρχίζει περιποίηση σχεδόν από την σούφρα μου,κινούμενη πρός τα πάνω,ρουφώντας και χαϊδεύοντας με την άκρη της γλώσσας της την όλη περιοχή.
Φτάνοντας στην βάλανο,αρχίζει ένα αργό απαλό ρουφηχτό τσιμπούκι με ελάχιστο χέρι,χωρίς πολύ σάλιο και με πολύ καλή αίσθηση.Την κόβω μετά από κανά τρίλεπτο γιατί θα έχυνα εύκολα με το μωρό και με περνάει το ελαστικό παρέμβασμα στο μόριο.Ανεβαίνει από πάνω και όπως την βουτάω από την πλάτη,μπαίνω όλος μέσα της,νιώθωντας το μουνάκι της να ανοίγει και έκείνη να ψιλοχάνει την αναπνοή της....!!!Ιππασία για λίγα λεπτά με εμένα να πατώνω μέσα της εύκολα και εκέινη να με έχει αγκαλιάσει από το σβέρκο.
"Μα πως μπαίνει ολόκληρο παππάρι σε ένα μουνάκι τόσο δα .." σκέφτομαι...!!!
Γύρισμα ανάσκελα όπως είναι επάνω μου και βγαίνω από μέσα της.Τραβάω το διχτάκι πάνω από το μουνάκι της,ξαπλώνω ανάμεσα στα πόδια της και αρχίζω να ρουφάω το μικρό της γλυκάκι μέχρι που την ένιωσα να σπαρταράει τραβώντας με επάνω.Δοκίμασα ιεραποστολικό αλλά την ένιωσα ότι δεν μπορούσε.Γυρνάει πισωκολλητό και μπαίνωντας μέσα της,πίεσα την πλάτη της πρός τα κάτω για να με πάρειόλόκληρο.Σφυροκόπημα για λίγο με εκείνη να βογγάει από την ένταση που την γαμούσα.Αφαίρεση του προφυλακτικού λίγο πριν το τέλος και με παροτρύνει να τελειώσω στο στόμα της.Τον έπαιξα λίγο και το χύσι μου κύλησε στα χείλη της ρουφώντας με,βγάζοντας αναστεναγμούς και εμένα να είμαι είδη στόν παράδεισο.
Προτείνεται για πολλές φορες!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
koulamaria
Σεβαστός
43
Πόντοι:
1.936
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2012
οχι ρε τυπε γλωσσοφιλα με αυτες ...πριν απο εσενα καποιος την εχυνε στο στομα...
11 Μαρτίου, 2012
ναι φιλε καλλιτερα φορα μια καποτα στη γλωσσα πριν κανεις το ιδιο αλλη φορα και πλυσιμο με αφθονο νερο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2