Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 67 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σημερα το πρωι ξυπνησα με εντονα σημαδια καυλας. Ο πουτσος μου σα λυσσασμενος απαιτουσε να μπει σε μουνι, δεν ηθελε ομως οτι να ναι μουνι, ηθελε μουνι μαυρης γαζελας Γλώσσα . Ειχα υποψη μου την κριτικη του Akis30, οποτε εφυγα σφαιρα για την οδο Κωλο-κυνθους! Πρωτα ανεβηκα στον οροφο (38Α) οπου μια τρικλιζουσα (λευκη) πουτανα μου ζητησε 15 για απλο προγραμμα. Πριν προλαβει καλα καλα να τελειωσει τη φραση της βρισκομουν στο κατω μαγαζι, οπου μου παρουσιαστηκε η γαζελα Τζουλια.

Οσον αφορα την εμφανιση της, ειναι στο μονο που θα διαφωνισω με τον Akis30, το 7 που της εβαλε ειναι πολυ λιγο, η κοπελα ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Ενταξει, δεν εχει πρασινα ματια και ξανθα μαλλια, ομως αλλωστε δεν περιμενει κανεις κατι τετοιο απο μια εκπροσωπο της μαυρης φυλης. Η κοπελα ειναι πιτσιρικα (εμενα μου ειπε 21 ετων) με ομορφο προσωπακι, κωλαρα ωραια και στητη, βυζομπαλα επισης πολυ ομορφα, μεγαλουτσικα και κρεμαστα. Το μοναδικο ασχημο δυο ελιες που εχει στα βυζια της, απο μια στο καθενα. Εμενα δε με χαλασαν, απλα το αναφερω.

Η Τζουλια ηρθε στο δωματιο καπως αμηχανη, αλλα την πλησιασα απο πισω καθως εβγαζε το στρινγκακι της και χουφτωνοντας την κωλαρα της τη ρωτησα στο αυτι αν θελει να μιλησουμε ελληνικα ή αγγλικα. Εχω την εντυπωση οτι λογω της καλης επικοινωνιας μας καπως πηρε θαρρος και λυθηκε (μιλαει καλα αγγλικα, με τη χαρακτηριστικη προφορα των αφρικανων). Ξαπλωσαμε και αρχισε να μου παιζει την τσουτσου, ενω εγω μαλαζα τους βυζους της. Προκαταρκτικα δεν εκανε (γιαυτο και το 6 στην Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας, αλλιως θα εβαζα 7) αλλα δεν τα χρειαζομουν κιολας, αφου με τετοιο κορμι ημουν ηδη ντουρος. Περασε προφυλακτικο και αρχισε μια μετρια πιπα, χωρις περιποιηση της ευρυτερης περιοχης, κατα τη διαρκεια της οποιας εγω δαχτυλιαζα το μουνακι της. Πρωτη σταση αυτη απο πανω, για να εχω τους βυζους της πανω απο την κεφαλα μου σαν τους κρεμαστους κηπους της Βαβυλωνας Γλώσσα . Κοπανιοταν καλα η μικρη και με κοιταγε σταθερα στα ματια, ενω εγω ειχα κατακαυλωσει με το κορμι της, οπου και να επιανα γουσταρα χουφτωμα ρε τυποι μου, μιλαμε για σφιχτο κρεας. Της ζητησα να κατσει στα τεσσερα, σταση στην οποια εμεινα μεχρι τελους, καθως δε χορταινα τη θεα της κωλαρας της. Αυτη συμετειχε με ελαφρα βογγητα και παροτρυνσεις στα αγγλικα να τη γαμησω δυνατα. Της εριξα και κατι καλα μπατσιδια και γεμισα το πλαστικο με τα υγρα μου Κουλ .

Θεωρω πως η κοπελα ειναι καλη περιπτωση, ειδικα για τους λατρεις της μαυρης σαρκας συστηνεται ανεπιφυλακτα! Δεν εχει τη φοβερη αποδοση στο δωματιο, ουτε κανει κατι extreme, ειναι ομως πολυ ευγενικη και γλυκια και αν της φερθεις καλα θα περασεις ωραια μαζι της. Κλειδι για μενα η γνωση της αγγλικης και η ευγενεια. Περασα ομορφα μαζι της και οταν μου ξαναρθουν καυλες για μαυρουλα θα ειναι η πρωτη μου επιλογη!

Χρονος παραμονης της Τζουλιας στο δωματιο 9 λεπτα.

Τιμη 10 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαρτίου, 2012
Θα ήθελα να πω κάτι όσον αφορά τις βαθμολογίες που βάζω γενικά. Έχω ως μέσο όρο το 5. 5=ούτε καλό ούτε κακό. Δηλαδή εάν γράψω συμμετοχή:6 σημαίναι ότι η κοπέλα είναι πάνω από το μέσο όρο στο κρεβάτι. Όποιος προσέξει τις κριτικές μου δε θα δει πάνω από 8 σχεδόν ποτέ. 8 σημαίνει πολύ καλά και 9 άριστα. Στο 10 (που δεν υπάρχει) θα την παντρευτώ Γλώσσα Ένα 7 λοιπόν σε εμαφάνιση ή/και συμμετοχή σημαίνει ότι είναι εμφανίσιμη ή/και κάνει καλό κρεβάτι. Γενικά λοιπόν είμαι "τσιγκούνης" στη βαθμολογία σε σχέση με άλλους για να προσεγγίζεται η πραγματικότητα όσο γίνεται.
Για τη Τζούλια τώρα , στο κρεβάτι τη θεωρώ πολύ καλή για την ηλικία της και για το ότι είναι μαύρη (γενικά οι μαύρες δεν κάνουν καλό σεξ από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου).
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1