Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 54 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τρίτη βραδάκι κατά τις επτά, ξεκίνησα για τα αγαπημένα μου στενά του μεταξιού.
Καθώς ήμουν κολλημένος στην κίνηση σκεφτόμουν την προηγούμενη κατάθεση και ήλπιζα σε κάτι ανάλογο, πέρναγαν πολλά σπίτια και κοπέλες απ'το μυαλό μου και είχα καταλήξει άτι θα δοκίμαζα επιτέλους την Άννα από το Κολωνού 30Α και αν δεν την έβρισκα θα κατέβαινα στο hostel μπας και πετύχω ένα μιλφάκι που έπαιζε πριν κάτι μέρες.
Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μου, με το που έφτασα τα σπίτια είχαν κλειστά φωτάκια εκτός από έξι-επτά ανοιχτά και ασφυκτικά γεμάτα από αραβικής καταγωγής συναγωνιστές.
Το λοιπόν, εφόσον γαμήθηκα για να έρθω ως εδώ τότε πρέπει να γαμήσω. Έτσι κατέληξα στο Πέρδικας 3 το αριστερό.
Δεκάρικο για το βασικό πρόγραμμα το οποίο και κατέβαλα στον ευγενικό Ρωσοκάτι τσάτσο.
Το δωμάτιο καθαρό και περιποιημένο, ζεστό με σχετικά καθαρά σεντόνια, κρεμοσάπουνο και χειροπετσέτα ρολό, οχι κωλόχαρτο που λιώνει στα δάχτυλα και αφήνει σημάδια ενοχής στα αρχίδια...
Περίμενα κάνα πεντάλεπτο και μπήκε χαμογελαστή η κοπέλα, Ντενίσα από ρουμάνια, είναι περίπου τριάντα, λεπτούλα, μελαχρινή με σγουρά μακριά μαλλιά, μεσαίο βυζάκι ψιλοπεσμένο, και φορούσε ενα διχτυωτό κολλητό σαν φορεματάκι (δεν ξέρω πως σκατά λέγεται αυτό το πράμα)
Τοποθέτηση καπότας σε πεσμένο εργαλείο με το στόμα, και μέτρια προς το αδιάφορο πίπα. Σκέφτηκα ότι δεν ξεκινήσαμε καλά μιας και ήταν αρκετά χαμηλά και δεν μπορούσα να πιάσω τίποτα αλλά μόλις της ζήτησα να ανέβει πιο πάνω το έκανε αμέσως.
Τελικά η στύση επιτευχθείτε εύκολα με χαδάκια στα βυζάκια και στον κώλο, και της ζήτησα να ανεβεί από πάνω μου όπως και έκανε, ετσι ανακάλυψα ότι το μουνί της είναι πολύ μικρο και δεν μπορούσα να τον βάλω, της είπα το μάλιστα και σαν να παρεξηγήθηκε μου είπε ότι έχει τρία παιδιά και το βυζί της είναι πεσμένο από τον θηλασμό αλλά δεν έχει μικρο μουνί, απλά εγώ έχω μεγάλη πούτσα. (η άποψη της με βολεύει και την υιοθετώ)
Τελικά μετά από πολύ λιπαντικό και αφοσίωση κατάφερα να την σουβλίσω στα τέσσερα, η αίσθηση φυσικά ήταν τέλεια σε ένα τόσο σφιχτό μουνί, σε κάποια φάση μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση και μου άρχισε ξανά πίπα για κάνα λεπτό, γύρισμα για ιεραποστολικό και αφού δούλεψα κομπρεσέρ για κάμποσο, κατέθεσα. Οι γκριμάτσες πόνου και τα βογκητά της έλεγαν στο μυαλό μου ότι την έσκιζα κανονικότατα, έτσι το τέλος ήρθε εύκολα.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες στα χαμαιτυπεία με την περιορισμένη προσφορά, μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την επίσκεψη αυτή.
Όμως δεν νομίζω να ξαναπεράσω δεύτερο χέρι την συγκεκριμένη εφόσον έχω και άλλες επιλογές. Σε καμία περίπτωση δεν πήγε χαμένο το δεκάρικο και η κοπέλα ήταν αρκετά δεκτική (με άφησε να ασχοληθώ αρκετά με το μουνακι της) δεν θα αποτρέψω κανέναν από το να την δοκιμάσει αλλά η τελική επιλογή είναι δική σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
Υπηρεσίες
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
111
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική