Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
η τζωρτζιανα ειναι ενα 20χρονο περιπου(τοσο δειχνει) μελαχρινο ρουμανοπιπινο,με ωραιο κορμακι και νεανικη αψεγαδιαστη σφριγηλη σαρκα!
το προσωπο της ειναι σα μωρου(στα μωρα μεγαλωνουν πρωτα το στομα,τα ματια κτλ και μετα το κρανιο...αυτο εννοω οτι εχει προσωπο μωρου και οχι το babyface που λεμε)...
εχει ενα σεμνοτυφο εκφυλο βλεμμα λολιτας...

πρωτη φορα την ειχα δει πριν λιγες μερες και μου κανει εντυπωση που διαβαζω κριτικες της απ τις 5/2...

τσαρκαραμε στο μεταξι χθες τη νυχτα,αλλα στο εν λογω μπουρδελακι δεν ανεβηκαμε λογω ξερατων που ειχε γεμισει καποιος ρομαντικος πιρφορος τις σκαλες και την εισοδο του τσαρδιου...
η πλακα ειναι οτι τα ξερατα ετσι οπως ηταν ,καταλαβαινες οτι ο μεθυσμενος πιρφορος κατεβαινε τα σκαλια ξερνοβολωντας ασυστολα...αλλα ο υπολοιπος εμετος ηταν στα αριστερα της εξοδου με φορα προς τον τοιχο...οποτε μαλλον ο πιρφορος αφου εριξε τις πρωτες ρουκετες στα σκαλια,νομισε οτι ειχε ηρεμησει ,αλλα μετα του ξαναρθαν και τα εριξε και τα υπολοιπα πιο τακτοποιημεναMoney Mouth

αφου τελειωσαμε την τσαρκα και αποχαιρετηθηκαμε με τους συναγωνιστες,γυρισα να καταθεσω καπου...
περνωντας απ το κολ30β,παρατηρησα οτι η τσα2(?) ειχε καθαρισει τα ξερατα,οποτε ανεβηκα να δω τι εχει...

η τσα2 παρουσιασε την αννα τη ρεγγα που ειναι σταθερα καθε νυχτα και τη τζωρτζιανα,με την οποια τελικα περασα...
10 ευρω εκαστη...
η ωρα ηταν ~4.45...

στο δωματιο επαθα πλακα!ηρθε το μωρο ,καλα προκαταρκτικα,πηγαμε στο κρεβατι μετα,μου βαλε καποτα και μου κανε μια πιπα,την οποια να πω την αληθεια δεν προσεξα γιατι χαιδευα και φιλαγα το τελεια σφριγηλο κωλαρακι της...
(δαχτυλα δε μ αφηνε να βαζω στις τρυπες...)
...και μετα καναμε εναν ερωτα ολο τρελα!σ ολες τις στασεις ιδανικη συμμετοχη και ολα τελεια!

καπου στο δεκαλεπτο η σπαστικια τσα2(αυτη που ειναι σαν το τζοκερ και σε τραβαει να μπει στα δωματια) τη φωναξε...αλλα η μικρη δεν αγχωθηκε καθολου και κατσαμε καμποσο ακομα χωρις καμια βιασυνη...

ξεπερασε καθε προσδοκια και νομιζω ειναι η καλυτερη προταση στο 10ευρο αυτη τη στιγμη!

μου ειπε οτι θα ναι αλλες 3 μερες(απο χθες) νυχτα και μετα θα ναι απογευμα...
μιλαει ελαχιστα ελληνικα(σχεδον τιποτα),λιγα αγγλικα και πρεπει να χει πολυ λιγο καιρο ελλαδα...
πηγαιντε να την παρετε τωρα που ειναι φρεσκια!

εγω παντως επαθα πλακα!

στην τσα2 βαζω ενα 5 γιατι παρολο που ειναι ενοχλητικη,ειχε καθαρισει τους εμετους.το σπιτακι και τα δωματια αξιοπρεπη.

05.05 ημουν στο μετρο του μεταξουργειου,το οποιο ηταν κλειστο:angryΛύπηνομιζα οτι ανοιγαν 5,αλλα η τυροπιτατζου μου ειπε οτι ανοιγει 5.30).περπατησα μεχρι την ομονοια και ευτυχως εκει ειχε ανοιξει ο ηλεκτρικος!Μεγάλο χαμόγελο

καλα γαμησια χυστες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζωρτζιάνα
lustforlife
Τιμημένος
82
Πόντοι:
1.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2012
δεν μας άφησες να μπούμε πριν λόγω ξερατών .....και έμεινα χωρίς να αγωνιστώ στη βόλτα....μονοφαγά Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
10 Μαρτίου, 2012
εγω σας τα λεγα οτι η μικρη ειναι αστερι...χαχαχαχααχ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2