Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 159 10
Μπουρδέλα
208417
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Απογευμα Παρασκευης και μετα απο καιρο απραξιας στα συγκεκριμενα στεκια του ακα(σημειωνω πως αν και δευτερη κριτικη στο site εχω μεγαλη εμπειρια σε ολα τα στεκια της Αθηνας)και αφου γυρναω ολα τα ακαποτα της γυρω περιοχης καταληγω στην Ειρηνη.Ωραια κοπελιτσα,μικρη με μαυρο μακρυ μαλλι ισιο,μετριου αναστηματος,με εξιταρε το προσωπακι της και η απιστευτη κολαρα της και δινω το εικοσαρικακι να μπω.Η τσατσα για καποιο λογο ειχε κρυφτει σε ενα δωματιο και μου εξιστορησε η ιδια τις υπηρεσιες της!Μετα απο λιγο ερχεται και η Ειρηνη και αφου γδυνεται και με ρωταει για το ακα αρχιζει μια μετρια προς καλη πιπα μικρης διαρκειας χωρις ιδιαιτερα χερια και με κλειστα ματια.Αφου πετρωνω σχεδον αμεσως λογω γενικης απραξιας(το ταμειον ειναι μειον)την ανεβαζω απο πανω με μενα καθιστο στο κρεββατι!!ωραιο κουνημα η κοπελια,αν και με χαλασε λιγο η τριβη που υπηρχε,την ειχα και χορευε απολαμβανοντας στις παλαμες μου τα φοβερα κολομαγουλα που εχει!!Αφου την κουρασα απο πανω,την στηνω στα τεσσερα και την αρχιζω ενα δυνατο σφυροκοπημα(οντας και καιρο)στο νινι της μεχρι που πεταχτηκαν τα φλοκια!!Σε γενικες γραμμες το ευχαριστηθηκα και μπορει αν την ξαναπετυχω να μπω να δοκιμασω και πισω τρυπουλα!!Στα πλην της η ψυχροτητα και καποια σπυρακια στο στηθος της που κατα τα αλλα ειναι στητο και με ωραιες ρωγες!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού