Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Μπουρδέλα
175102
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
(Πριν διηγηθώ την πιο πρόσφατη εμπειρία μου, να σας πω το σύστημα ΔΕΝ μ’ αφήνει να βάλω υψηλότερη βαθμολογία, μιας και είναι η πρώτη μου κριτική από αυτό το account.. Κανονικά θα έβαζα παντού 10!! Διαβάστε και θα καταλάβετε )
Μαγκίτες, καλησπέρα και καλά μουνία στην πούτσα μας! 29 Φλεβάρη έγινε η κατάθεση, αλλά εγώ σήμερα κατάφερα να γράψω, μιας κ είχα ένα θέμα με το παλιό μου account και έπρεπε να φτιάξω νέο.. Να μη μακρηγορώ, έκανα ένα βολτέτο στην ‘’Οδό Μοναξιάς’’ και μπάνισα τρελά καυλάκια! Ξεχώρισα το μωρό που ακούει στο όνομα Νικολέτα και κύριοι, ΔΕΝ το μετάνιωσα..! Η κοπέλα είναι μινιόν ξανθιά Ρουμάνα, με μεσαίο, στητό στήθος, άψογο κωλί και sexy piercing στο κάτω χείλος (του στόματος.. )!!
Στο δωμάτιο τώρα, κάνει ωραία προκαταρκτικά, βαθιά πίπα με πολλές αγκαλιές και φιλάκια σε όλο το σώμα! Το μουνάκι της εμένα μ’ άρεσε, τόσο στα τέσσερα όσο κ στην ιεραποστολική στάση (ΔΕΝ έκανε πουστιές για να μη μπω όλος μέσα της)! Αλλά, την απόλαυσα πραγματικά όταν καβάλησε την καραμπινοκαυλάρα μου και ακουστήκαμε στον Θεό!! Τελείωσα, δεν σηκώθηκε, παρά έκατσε λίγο από πάνω μου κ με χάιδευε! Φιληθήκαμε, πλύθηκα, ντύθηκα και πήγα να την κάνω.
Στην έξοδο, πιάσαμε κουβέντα με την Ντενίσα, η οποία παρά τα όσα λέγονται, όσες φορές και αν έχω κάνει σεξ μαζί της, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!! Την επόμενη φορά έχω ψηθεί για παρτουζίτσα.. Η μαντάμ διακριτική κ με πολύ χαρακτήρα Δεν χτύπησε πόρτα κ ας ξεπεράσαμε το 15λεπτο. Ο χώρος πολύ καθαρός! Όπως είπα και πριν, άμα με άφηνε το site θα έβαζα 10 σε ΌΛΑ (by the way, είμαι 10 χρόνια μπουρδελιάρης και είναι από τις λίγες φορές που εντυπωσιάζομαι τόσο!) Το μόνο ελάτωμα της μικρής είναι πως δεν μιλάει καλά τα Ελληνικά, παρόλα αυτά, καταλαβαίνει τα πάντα! Εγώ θα την ξανατιμήσω..
ΥΓ1: Ας είναι καλά και ο Psologiver που με παρότρυνε να εισέλθω
ΥΓ2: Έβαλα 10 στο parking μιας και ήμουν με το πεζό των 2..
Μαγκίτες, καλησπέρα και καλά μουνία στην πούτσα μας! 29 Φλεβάρη έγινε η κατάθεση, αλλά εγώ σήμερα κατάφερα να γράψω, μιας κ είχα ένα θέμα με το παλιό μου account και έπρεπε να φτιάξω νέο.. Να μη μακρηγορώ, έκανα ένα βολτέτο στην ‘’Οδό Μοναξιάς’’ και μπάνισα τρελά καυλάκια! Ξεχώρισα το μωρό που ακούει στο όνομα Νικολέτα και κύριοι, ΔΕΝ το μετάνιωσα..! Η κοπέλα είναι μινιόν ξανθιά Ρουμάνα, με μεσαίο, στητό στήθος, άψογο κωλί και sexy piercing στο κάτω χείλος (του στόματος.. )!!
Στο δωμάτιο τώρα, κάνει ωραία προκαταρκτικά, βαθιά πίπα με πολλές αγκαλιές και φιλάκια σε όλο το σώμα! Το μουνάκι της εμένα μ’ άρεσε, τόσο στα τέσσερα όσο κ στην ιεραποστολική στάση (ΔΕΝ έκανε πουστιές για να μη μπω όλος μέσα της)! Αλλά, την απόλαυσα πραγματικά όταν καβάλησε την καραμπινοκαυλάρα μου και ακουστήκαμε στον Θεό!! Τελείωσα, δεν σηκώθηκε, παρά έκατσε λίγο από πάνω μου κ με χάιδευε! Φιληθήκαμε, πλύθηκα, ντύθηκα και πήγα να την κάνω.
Στην έξοδο, πιάσαμε κουβέντα με την Ντενίσα, η οποία παρά τα όσα λέγονται, όσες φορές και αν έχω κάνει σεξ μαζί της, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!! Την επόμενη φορά έχω ψηθεί για παρτουζίτσα.. Η μαντάμ διακριτική κ με πολύ χαρακτήρα Δεν χτύπησε πόρτα κ ας ξεπεράσαμε το 15λεπτο. Ο χώρος πολύ καθαρός! Όπως είπα και πριν, άμα με άφηνε το site θα έβαζα 10 σε ΌΛΑ (by the way, είμαι 10 χρόνια μπουρδελιάρης και είναι από τις λίγες φορές που εντυπωσιάζομαι τόσο!) Το μόνο ελάτωμα της μικρής είναι πως δεν μιλάει καλά τα Ελληνικά, παρόλα αυτά, καταλαβαίνει τα πάντα! Εγώ θα την ξανατιμήσω..
ΥΓ1: Ας είναι καλά και ο Psologiver που με παρότρυνε να εισέλθω
ΥΓ2: Έβαλα 10 στο parking μιας και ήμουν με το πεζό των 2..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
καλό αυτό.....και φώναζε εεεε? όσες φορές έχω πάει δεν ακούγεται τίποτα απο το δωμάτιο...νεκρική σίγη...
ή θα έχει καλή μόνοση(που στο συγκεκριμένο δεν έχει . ακούς μέχρι και τον ψίθυρο απο δίπλα)ή λογικά θα την καύλωσες.....
μπαράβο
Υ.Γ Τωρα σχετικα με αυτο που λες περι εμφανισης απο μερος σου εεε δεν νομιζω οτι ενδιαφερει και τοσο την πουτανα σε ποσοστο που να αλλαξει χαρακτηρα τελειως σε σχεση αν πηγαινε με καποιον αλλο...σιγουρα παιζει καποιο ρολο αλλα οχι και υπερβολες
ακόμα και έγω είμαι ψηλός πολύ αθλητικός και μελαχρινός....και έχω καλές σχέσεις με την ιδιοκτήτρια(την ντενίσα...σαν παλιός βέβαια θα το ξέρεις αλλα τεσπα...)πάντως ρε μάγκα μπράβο αφου την κατάφερες να σου έχει τέτεια συμμέτοχη....
είσαι ο πρώτος απο αυτούς που το γράφουν....αφού την έπεισες να κάνει την αρχή ε΄λπίζω να συνεχίσει έτσι....θα είναι καλό και για εμας αλλά και για αυτήν...
δεν υπάρχουν.....