Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348327
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
θελω να κανω δυο σχολια πριν παω στην κριτικη!!θελω να ευχαριστησω και παλι ολα τα παιδια που κανουν τις βολτες και ανεβαζουν κριτικες γιατι ετσι εμενα προσωπικα με βοηθησαν να γλυτωνω χρονο η να γλυτωνω απο καριολες (τσατσα η πουτανα),με την σειρα μου και εγω εδω και καιρο ανεβαζω παντα κριτικη ας πουμε για να ανταπωδωσω τις πληροφοριες και για να μην νιωθω μαλακας και παρτακιας!!!το δευτερο που θελω να σχολιασω και ας πουμε το βλεπω λιγο περιεργα ειναι οτι εξακολουθω να ειμαι νεος για τo site και ας εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε που γραφτικα!οχι οτι με νοιαζει αλλα ισως το κριτηριο το μηνυματων να μην ειναι τοσο δικαιο!!!στα του αγωνα....πηγα απο τις 5 παρα για να ειμαι ο πρωτος την βαρδιας αλλα ματαια ηδη περιμενε κοσμος!ημουν δευτερος και ολα τα τα δωματια φουλ και μετα απο μενα...ο κοσμος εκτιμα αυτο που δινει η αλιονα,δινεις 20 ευρω και παιρνεις ευγενεια και χυνεις οπως θελεις χωρις να σου σπασει τα νευρα αυτη η η τσατσα!εγω πηγα για ενα καλο τσιμπουκι και αυτο πηρα ενα καλο τσιμπουκι μεχρι να τελειωσω στο στομα της!!ημουν πεντακαθαρος και με τιμησε απο τα ποδια μεχρι το λαιμο!!!το πως ειναι η αλιονα ειναι γνωστο,μετριο προσωπο,ωραιο στεγνο κορμι με φτιαγμενο στηθος και πολυ καθαρη!!(το δωματιο ηταν πεντακαθαρο αλλα οπως ειπα ημουν στην αρχη της βαρδιας)την επομενη φορα ομως πρεπει να την γαμησω για να δω και εκει αν το εχει!!!αυτα!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2012
εκει να δεις πως το χει
is0vitis
02 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
θα την τιμησω και θα σου πω ισοβιτη!!!παντως γενικα το εχει το θεμα!!
A
alex444
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2