Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 149 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
η επίσκεψη έγινε σήμερα στις 14.45 , την Συλβάνα την έχω πάρει και έδω και στο Αδάνων ,είναι γυναίκα για πολλά γαμήσια αλλά αυτό που της λείπει είναι η συμμετοχή , έχει ωραία ζουμέρη κωλάρα και μυτερά στητά βυζιά ,έχει βγάλει τα σιδεράκια της και έχει κάνει λεύκανση στην οδοντοστοιχία της κάτι πού είχε γέλιο γιατί μέσα στο δωμάτιο με τον χαμηλό φωτισμό λαμπύριζε...στην αρχή έκανα να φύγω και με πιάνει κλασσικά απο τον πούτσο(έτσι κάνει)και μου λέει ,
έλα πέρνα προσφορά για εσένα 15 ευρώ , της λέω οκ αλλά θα μου κάνεις γυμνό τσιμπούκι και θα τελειώσω στα βυζιά σου δέχτηκε και πέρασα , αφού μου ζήτησε μιά τσίχλα(συνήθως μου ζητάει στο τέλος)με σκούπισε με χαρτομάντιλο και όχι μωρομάντηλο , άρχισε μιά πίπα για ένα λεπτό ίσα ίσα πάνω στο κεφαλάκι , πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση με αυτή απο πάνω , θέλω να πώ σε όσους δεν την ξέρουν ότι στα βυζιά δεν αφήνει και πολλά πολλα , με το ζόρι κανα δυο φιλάκια και προσπάθει να αποφύγει και το χούφτωμα ,περάσαμε σε αλλαγή στάσης γιατί αυτό τον πάτο πρέπει να τον πέρνεις στα τέσσερα, δυνατό γαμήσι και κανα δυο σκαμπιλάκια στα κωλομάγουλα της , την γυρίζω ανάσκελα βγάζω το προφυλακτικό , ανεβαίνω απο πάνω της και ύστερα απο λίγο ισπανική έχυσα στα βυζιά της , ένω αυτή είχε καλύψει το πρόσωπο της με τα χέρια της για να μην φει καμιά ξώφαλτση.....για 15 ευρώ είναι μια χαρα η μικρή μιγάδα.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Συλβάνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2012
Γενικα σε αυτο το μαγαζακι τωρα τελευταια το συνηθιζουν το 15αρι.Και γω της προαλλες μπαινω ηταν η Αναστασια η ρωσιδα μου λεει το ποιημα και τα 20ευρω ,παω να φυγω και μου λεει ελα με 15 αλλα φυσικα την εκανα δεν ασχοληθηκα...προφανως εχουν αναδουλειες τωρα τελευταια
29 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι όπως τα λές και στο δίπλα τα ίδια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2