Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 148 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μιάς και απο την δεύτερη κατάθεση με παράτησαν σύξυλο και είχα έντονα την ανάγκη του σεξ κατέληξα σε ένα κορίτσι που για πολλούς απο εσάς αποτελεί στανταράκι και πολύ καλή επιλογή για το δεκάρικο που στους καιρούς που ζούμε έχει και αυτό πλέον αρκετά μεγάλη αξία! Εδώ και το 1 ευρώ πλέον έχει αξία! Το δωμάτιο που μπήκα ήταν αρκετά ζεστό με κανονικό κρεμοσάπουνο,καθαρό,και το κρεββάτι στρωμένο με καινούρια και καθαρά σεντόνια με όμορφα σχέδια.Η κοπέλα είναι στην κατηγορία των μιλφ γύρω στα 35 με ξανθά κανονικά μαλλιά,ζουμερή χωρίς να είναι παχουλή,με βυζάρες η οποίες είναι σιλικόνη.Το σώμα της έχει και κυτταρίτιδα σε ανεκτά επίπεδα. Συστηθήκαμε και η κοπέλα είναι αρκετά φιλική.Άρχισά να την γλύφω και έγλυψα και τις βυζάρες της αδιαμαρτύρητα.Ξάπλωσα και αφού με ρώτησε άρχισε να περιποιήται τον πούτσο μου με μία ισπανική με τις βυζάρες της.Στην συνέχεια πέρασε σε πίπα με προφυλακτικό (άλλωστε είχα ένα δεκαρικό μόνο μαζί μου και ήμουν καινούριος της πελάτης) η οποία ήταν αρκετά βαθιά και ικανοποιητική,δεν άγγιζε όμως την τελειότητα.Αρχίδια δεν της ζήτησα να γλύψει.Στο μεταξύ την είχα φέρει στα τέσσερα και χάιδευα τις τρυπούλες της.Το σώμα της μύριζε υπέροχα και ήταν και μπανιαρισμένη.Ήταν πάρα πολύ καθαρή.Την έφερα για 69 όπου και έγλυφα αρκετή ωρά!! Το ίδιο έκανε και αυτή.Κατάλαβα οτι της αρέσει να την γλύφουν γιατί όταν της είπα για σεξ αυτή επέμενε να έχει το μουνάκι της για γλύψιμο.Τελικά πέρασε καπότα και την ανέβασα πάνω μου με ικανοποιητική συμμετοχή απο μέρους της.Στάση ιεραποστολική χωρίς πρόβλημα όπου και σύντομα έβγαλα την καπότα μιας και ήμουν αναμμένος ήδη απο την προηγούμενη μη ολοκληρωμένη συνουσία.Την χούφτωνα στους βύζους της και η κορύφωση ήρθε στην κοιλιακή της χώρα.Θά έπρεπε όμως να είχα χύσει στους βύζους της.Αυτή είπε οτι θα κάνει μπάνιο κάτι που δείχνει οτι σέβεται τον πελάτη εγώ την ευχαρίστησα και αποχώρησα.
Δεν ξέρω αν θα την ξανατιμήσω μιας και σαν εμφάνιση δεν μου κάνει ιδιαίτερο κλικ, ίσως σε καμία αναβροχιά,αλλά σίγουρα όσοι δεν την έχουν δοκιμάσει και ψάχνουν για κάτι οικονομικό την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76