Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0


Βρέθηκα απρόσμενα στην περιοχή κι έχοντας ελεύθερο χρόνο αποφάσισα να τσαρκάρω μήπως εντοπίσω κάποιο δυνατό θέμα και για λογαριασμό φίλου συμπαίχτη.

Στο 4ο σπιτάκι σαλονάριζε η petit Ρουμάνα Άννα. Μελαχρινή, λεπτούλα, όμορφη, περί τα 25, με πολύ ωραίο σπάσιμο μέσης και πατουράκι ποίημα. Βυζάκι μπλόφα, καλυμμένο από σουτιέν ενισχυμένο, αλλά η εμπειρία μου έλεγε μικρό και στητό. Γενικά ύφος πολύ οικείο και πολλά υποσχόμενο χωρίς έπαρση και Ρουμανογύφτικη αλλαζονεία.

Ψιλοαγνοώντας τους άλλους δύο που περίμεναν στο σαλόνι, επικεντρώθηκε σε μένα και επιστράτευσε όλο της το νάζι και τα βλέμματα για να ενδώσω. Της εξήγησα ότι ήμουν μόνο για βόλτα και προς έκπληξή μου δε χαλάστηκε ούτε αυτή ούτε η ευγενική και χαμογελαστή υπηρεσία. Θετικότατος οιονός. Βέβαια κάτι αντιλήφθηκε η υπηρεσία από τη γλώσσα του σώματος της Άννας και μου τόνισε ότι θα περάσω πολύ καλά μαζί της. Μετά από μερικές σύντομες σκέψεις…(πιπινάκι άρα ξεπετάκι, Φυλής ξενερώνω λόγω καλτίλας, άγνοια από κριτικές της, ίσως να της άρεσα…, μπα άστο καλύτερα..) αναχώρησα για τη συνέχεια της βόλτας μου.

Όσο περνούσε η ώρα, έχοντας γυρίσει κάμποσα σπιτάκια κι ενώ δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο για τα (δύσκολα) γούστα μου, η σκέψη μου είχε κολλήσει στην Άννα. Αυτό το όνομα……με κυνηγάει! Από την άλλη υπήρχε σχετική ηρεμία κίνησης στην περιοχή κι έτσι αποφάσισα να ξαναπεράσω απ’το 109β.

Μόλις με είδε η υπηρεσία, μου χάρισε ένα πλατύ γενναιόδωρο χαμόγελο και έσπευσε να φωνάξει την μικρά. Αυτή μόλις με αντίκρυσε μου έστειλε το μήνυμα…..Ήμουν πλέον σίγουρος πως όσο κομοδίνο κι αν είναι, θα έπαιρνα το κάτι παραπάνω και δε θα το μετάνιωνα. Ο μόνος, πλέον, ανασταλτικός παράγοντας, ήταν ο χρόνος…ζύγωνε η αλλαγή βάρδιας.

Έδωσα το αντίτιμο, εισήλθα στο δωμάτιο και ηρέμησα λιγάκι διαπιστώνοντας από το περιβάλλον ότι πληρούσε τα βασικά στάνταρς καθαριότητας. Γδύθηκα, ξεπλύθηκα τοπικά και ξαπλώνοντας μπήκε η μικρή. Ήρθε δίπλα μου, με κάρφωσε στα μάτια και άρχισε να με λούζει με κοσμητικά επίθετα θαυμασμού, χάδια και τα απρόσμενα φιλιά στο στόμα που με άφησαν άφωνο!

Παίρνοντας μια στάση κάθετα στο ξαπλωμένο μου σώμα, άρχισε ένα έντονο, μονότονο στοματικό και κάπου εκεί της ζήτησα να το πάμε πιο απαλά. Κατέβασε λοιπόν στροφές και κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη σα να θαύμαζε αυτό που έκανε έχοντας γεμάτο το στόμα της. Η σκηνή με έφτιαξε, ίσως περισσότερο από την τεχνική της. Κράτησε αρκετά αυτή η διαδικασία μέχρις ότου βεβαιωθεί ότι μου τον έκανε σφυρί!

Δεν κατάλαβα γιατί με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε, από τη στιγμή που δε συμφωνούσε να με καβαλήσει. Διακαιολογήθηκε ότι της αρέσει να με βλέπει στα μάτια ενώ είμαι μέσα της. Εντάξει λοιπόν….κανένα πρόβλημα, αφού είχα το παιχνίδι στα χέρια μου. Με απαλές ερωτικές κινήσεις κύλαγα μέσα της, γλέιφοντας παρωδικά τις μικρές της ρωγίτσες ενός στήθους που αν και μικρό ήταν αρμονικό με το σώμα της. Σε όλη τη διάρκεια, μου φιλούσε τα χείλη τη γλώσσα με πάθος και λαχτάρα. Η φωλίτσα της, ιδιαίτερα στενή, χωρίς τεχνητή λίπανση, αδυνατούσε να με δεχθεί όλον μέσα…..έβρισκα τοίχο και δεν έκανα βίαιες κινήσεις, να μην την πονέσω.
΄
Κάπου εκεί, έχοντας εξαντλήσει κατ’εκτίμησιν ένα 10λεπτο χρόνου, μου ζήτησε να τελειώσω για να κάνει ταμείο κι επειδή περιμένει κι άλλος πελάτης…Μέχρι εκείνη τη στιγμή το πράμα τσούλαγε ωραία και ήδη κόντευα να ολοκληρώσω, επομένως αγνοώντας την παρατήρηση απόλαυσα τις συσπάσεις του σώματός μου και την τελική διαδικασία.
Ο επίλογος γράφτηκε με συνεχόμενα φιλιά και χωρίς πολλές βιασύνες ευχαρίστησε ο ένας τον άλλο.

Η στιγμή που ξεπλύθηκα στο νιπτήρα έμοιαζε με κρυοπάγημα πέους! Κρύσταλλο νερό σε καυτό παπάρι και μετά…..Θυμός

Βγαίνοντας απ’το δωμάτιο, έβγαινε κι εκείνη απ’τον επόμενο πελάτη της. Συνεπώς τον είχε τελειώσει στο 5λεπτο που χρειάστηκα για να ντυθώ!!
Μόλις με ξανάδε έτρεξε κοντά μου με πλατύ χαμόγελο και με άρχισε πάλι στα φιλιά.
Αποχαιρετηθήκαμε και έφυγα.

Συμπέρασμα, προσωπικό και μόνο…. Η Άννα είναι μια όμορφη μικρούλα που ίσως είναι λίγο καιρό στο χώρο (δεν γνωρίζω), οφείλει όμως να είναι πιο δοτική στον πελάτη. Δυστυχώς τα ωραία κορίτσια συνήθως είναι και ξεπετάκια. Το γεγονός με ικανοποίησε σε υψηλό βαθμό, το χρεώνω στο ότι της άρεσα. Αν όμως δεν της άρεσα;….Εδώ είναι το θέμα και δε θέλω να παρασύρω κανέναν. Έχει ρίσκο το μικρό…αν σου κάτσει θα περάσεις καλά….αν όχι…Χμμμ;

Υ.Γ. Ήμουν τόσο επιφυλακτικός για την απόδοσή της, που επιστράτευσα τον φίλο συμπαίχτη, για τον οποίο έκανα την τσάρκα προκειμένου να τον ενημερώσω για αξιόλογες παρουσίες στην πρωινή ζώνη. Αφού διάβασε τις κριτικές της, μου είπε ότι πρόκειται για μέτρια επιλογή στην οποία προσμέτρησε θετικά η διαπίστωσή μου ότι της άρεσα. Και ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν θετικό….και ακόμη θετικότερη η συνέχεια (δόξα τω Θεό) ,που ο παππούς που παρέσυρα στην Αχαρνών με τη μηχανή, δεν έπεσε κάτω και τη γλύτωσε μόνο με ένα σοκ και φυσικά την τρομάρα που πήρα…. Ούτε στους τρελούς μου εφιάλτες να τον σκότωνα……Λύπη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
12.313
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, Sproxe Garsia, Jim25jim

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2012
Φίλε για τη συγκεκριμένη μάλλον ισχύει το αν σε κάνει κέφι,περνάς καλά...Αν όχι δεν περνάς καλά...

Εγώ την έχω πάρει 2 φορές κ έχω περάσει πάρα πολύ ωραία...Σαν να γαμούσα τη γκόμενά μου...Μ'άρεσε πολύ ο συνδυασμός gfe κ πουτανιάς κ αγριάδας που βγάζει η συγκεκριμένη κοπέλλα...
26 Φεβρουαρίου, 2012
Τό'χω πιάσει ότι είσαι στα δικά μου μήκη κύματος...Συμπνέουμε και συμφωνούμε.Σπασίκλας
26 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

gfe + πουτανιά + αγριάδα - cowgirl - βιασύνη = τυπική συμπεριφορά (ευπαρουσίαστων) πιπινιών...
και γω έχω δοκιμάσει με τέτοιες εν γνώσει μου, αλλά πλέον δε μου κάνουν...
27 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

TYRAEL μου, να κάνεις παρέα με τον SPEED! Μπορεί να σου βγει και σε καλό...που ξέρεις...
27 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το σχόλιο είναι άστοχο... δεν αλλάζω τι προτιμήσεις μου (όχι ακόμη...) αλλά αν δεν σου είναι κόπος, κάνε μια σύντομη βαθμολόγηση Μπάρμπαρας_VS_Άννας... (πρόσεξε, της Άννας του 109, όχι της άλλης... Εμμμμ)
27 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μαλιστα...
28 Φεβρουαρίου, 2012
Για μενα η Αννα ειναι Δυνατο χαρτι !
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7