Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 130 10
Μπουρδέλα
135821
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
πρωτη μερα δουλειας στο κωλαδικο κ σχολασα.συγκεκριμενα ηταν το πρωινο της μερας που εγινε η μεγαλη πορεια,κυριακη.κατα τις 7 ημουν μεταξουργειο γιατι το μεταξουργειο ειναι επαναστατικο μαγκες ειναι το "ανταρτικο" των μπουρδελων ειναι η αργεντινη του ερωτα εμεις οι γαμιαδες των 10-15 ευρο ειμαστε οι "αντιμνημονιακοι" κ αυτοι που γαμανε σε στουντιο κ βιζιτες ειναι το δντ ειναι οι νεοφιλελευθεροι κ καποια μερα θα βρεθουν ξυλοφορτομενοι στο μεταξι κ θα τους κατουρανε πακιστανοι!!!!!μπηκα σε αυτο το μπουρδελο κ ξεπροβαλε μια κοντη ξανθια αλβανιδα με σπαστο μαλλι μικρο βυζι ψιλοπεσμενο κωλο κ μια φατσα που θα επρεπε να την χρησιμοποιουν σαν μπιντε για να γλυφει κωλους μετα το χεσιμο..η τσατσα ειπε οτι κανει φουλ προγραμμα..ειχε την φατσα της ηλιθιας σε βαθμο διανοητικης καθηστερησης που ξερεις οτι θα της κανεις οτι θελεις γιατι ειναι μπαζο κ ενα υφος μητρομανιας ενας συνδιασμος που με καυλωνει...εφυγα προσπαθησα να πω στον εαυτο μου να σταματησει να πληρωνει για να γαμαει γυναικες χειροτερες απο αυτες που γαμαει τσαμπα.φευγοντας γλιστρησα ο μαλακας κατω στα νερα επεσα σαν σακι με σκατα κ εγινα χαλια χτυπησα κ το ποδι 3 διερχομενοι συναγωνιστες με ειδαν κ ανησυχησαν..."φιλε εισαι καλα??χτυπησες?"συγκινηθηκα αυτο ειναι αλληλεγγυη.. αλλα διαολε επιτρεπεται να πεσεις επιβαλεται να σηκωθεις αν παραταγαμε τις μπουρδελοτσαρκες ετσι απλα τοτε καλυτερα να συνεχιζαμε να τον παιζουμε με παλια επεισοδεια του super game οταν το παρουσιαζε η ελινα κεφη!το να ξεκινησεις μπυρδελοτσαρκα κ να μην γαμισεις ειναι σαν να βαλεις μουσουλμανο να φαει χοιρινο στο ραμαζανι.εκανα μια βολτα κ φυσικα επεστρεψα.μπηκα ξεβρακωθηκα ξαπλωσα.μπηκε ηρθε διπλα μου κ αρχισε να μου κανει αγγαλιες κ να μου τον παιζει ενω εγω φιλαγα το λαιμο της επιανα τα βυζια της την αγγαλιαζα γενικα σε ενα χαλαρο ελευθερο στυλ χωρις να βιαζεται..πρωτο κακο σημαδι μια μασχαλιλα που εφτασε στα ρουθουνια μου την αγνοησα γιατι ειχα καυλωσει αρκετα αφου το ελευθερο πασπατεμα σε συνδιασμο με την καυλωμενη γεματη διανοητικη καθυστερηση μητρομανιας φατσα της με εκαναν να γουσταρω.μου εκανε μια ακαποτη πιπα οχι καλη σαν πιπα σπαστικου ηταν κ ανεβηκε απο πανω κρατησα το σωμα της κοντα στο δικο μου σφιγγοντας την κ την γαμουσα παθιασμενα εβγαζε βογγητα αληθινα γιατι ειναι πουτανα καθηστερημενη την δαγκωνα την εγλυφα κ αλλα τετοια σιχαμερα καβλοπραματα.μετα γυρισμα κ πισω ηθελα κωλο.....τον εχωσα μεσα εγειρα μπροστα επιασα σφιχτα τα βυζια της κ την γαμισα ελεγα μεσα μου μπραβο ρε σαπιε παντα βρισκεις μπαζα που γαμιουντε καλα αξιζαν τα 15!!!!εχυσα...βγαζω τον πουτσο κ να!!!ΤΙ ΕΥΟΔΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ FABULOSO???σκατιλα μαγκες.βρωμισε σκατιλα εριξα μια κλεφτη ματια κατω κ ειδα στην ακρη της καποτας καφε νερομπογια.βρωμισε ολο το δωματιο ξενερωσα.μεχρι πριν μια εβδομαδα ηταν ακομα εκει δεν θυμαμαι το ονομα της αν κ την ρωτησα.αυτα τα μπαζα ειναι ο "στιβος" μαχης των μπουρδελων κ εμεις οι ειδικοδυναμιτες του ερωτα,ακριβες πουτανες αρωματισμενοι φαγκατοι βιζιταδωροι ερχοντε κρεμαλες!!!HASTA LA (ΠΛΑΤΕΙΑ) VICTORIAς SHIEMPRE!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2012
Υπηρεσίες
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Γκρεμοτσακιστήκατε ως σάκος με κόπρανα! Χτυπήσατε τον πόδα σας! Συνουσιαστήκατε πληρώνοντας ως γαλαντόμος με γυνή χειρίστη αυτών με τας οποίας συνουσιάζεστε δωρεάν!
Και εν τέλει επικαλύψατε και την περικαβλίδα με καφέ νερομπογιά προερχομένη εκ του πρωκτού του πορνιδίου το οποίον παρομοιάζεται ως μπιντέ!!!
Αυτό αγαπητέ μου κύριε δεν ήταν γαμίσι!! Τον Σβατζένεγκερ στον κυνηγό θυμήσατε όταν είχε επικαλυφτεί με λάσπες για να μην τον εντοπίσει ο εξωγήινος.
Παρ' όλα αυτά εύγε ήσασταν απολαυστικός.
Ηasta los burdeles siempre!
Ευγε νεε μου.
Ηταν μια απο τις γλαφυροτερες κριτικες των τελευταιων εβδομαδων
Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Ψωλοχύματα...