Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Διαχρονικη αξια το Μαρακι ειπα επιτελους να γραψω μια κριτικη γι αυτην που την εχω τιμηση πολλες φορες απο εποχη Διδυμου.Η ημερομηνια δεν ειναι ακριβεις..
Το Μαρακι αν και με τα χρονια εχει σπασει ελαφρως στο σωμα και το προσωπο (σε αυτη την ηλικια καθε χρονος παραπανω φαινεται)ειναι μια πολυ γοητευτικη γυναικα,με γλυκο προσωπο,μικρο στηθος με πεταχτει ρωγα ,λεπτη και κοντουλα σχετικα.Επισκεψη πλεον στον οικο της Αλκαμενους που διαπιστωνω οτι τα δωματια ειναι ισως στα καλυτερα της περιοχης,πολυ ανετα και καθαρα.Δινω το 20ευρω και περιμενω το Μαρακι να ερθει βλεποντας τσοντουλα στο δωματιο ,μετα απο ωρα ερχεται το Μαρακι με χαμογελο οπως παντα και αρχιζουμε φιλια σε ολο το σωμα,να πω οτι εχει απαλο δερμα για την ηλικια της.Στη συνεχεια τη γυρναω σε σταση 69 και παιρνει μια πολυ καλη πιπα με σαλιο,ενω εγω παιζω με τα μεγαλα μουνοχειλα της ενω με το ζορι κρατιεμαι να μην τα γλυψω Γλώσσα ετσι οπως με εχει φορτωσει την βαζω απο πανω μου και αρχιζει να κουνιεται χαλαρα ενω εγω γλυφω τις ρωγες της,αυτη ειναι η αγαπημενη σταση μαζι της αλλα δεν αντεχω ιδιαιτερα οποτε την γυρναω σε ιεραποστολικη σταση οπου τη καρφωνω με δυναμη και ενταση για λιγο μεχρι να χυσω,εδω να πω οτι αντεχει ανετα το σφυροκοπημα και εχει ευλυγισια στο σωμα της οποτε συνηθως φερνω τα ποδια της στο στηθος μου Μεγάλο χαμόγελο
Στο τελος κανει μια κινηση που μετραει πολυ,σε κραταει μεσα της μεχρι να στραγγιξεις.Ποτε δεν ειχε θεμα με το χρονο ακομα και σε μερες αιχμης.
Αυτα για το Μαρακι που θεωρω οτι πρεπει να ειναι παραδειγμα επαγγελματισμου,σιγουρα χανει τη φρεσκαδα που ειχε πριν χρονια ,αλλα παραμενει μια αξιοπιστη λυση στα 20 ευρω στο απλο προγραμμα που κανει.
Προτεινεται σε οσους ψαχνουν προgilf και gfe κατασταση Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
pistolero
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
396