Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Εδω και πολυ καιρο ειχα βαλει στο ματι την Μιχαελα την ψηλη,μελαχρινη,μοντελε σωμα γενικα τουμπανο για τα γουστα μου.Ειναι η Μιχαελα που συνηθως δουλευει στο Φ86Α.
Εχτες εντελως τυχαια την πετυχαινω στο εν λογο μπουρδελο οποτε με το που την βλεπω δινω τα 20 και μπαινω στο ομολογουμενος καλο δωματιο.Ως εδω ολα καλα.Μετα αρχιζει το κακο κομματι της υποθεσης.
Με το που μπαινει μεσα(εγω ημουν ξαπλωμενος)κατευθειαν ερχεται ανοιγει την καποτα καθεται στην ακρη του κρεβατιου στα γονατα και προσπαθει να την βαλει στο πεσμενο πεος και να αρχισει την πιπα.Φυσικα οπως καταλαβαινεται προκατ. μηδεν ουτε ενα γλυψιμο,ενα τριψιματακι κατι τελος παντον βρε αδερφε ετσι για το γαμωτο τπτ απολυτως.Μαλιστα ειχε κατσει τοτο πολυ στην ακρη του κρεβατιου που και δεν μπορουσα να πιασω τιποτα αλλα και αυτη κοντευε να πεσει κατω.Αφου σε μια φαση της λεω ελα λιγο πιο μεσα θα πεσεις κατω εκει που εισαι οπου εσκασε ενα γελακι και ηρθε λιγο πιο κοντα.Στα της πιπας τωρα ενταξει δεν μπορω να πω καλη πιπα γενικα με τεχνικη και κυριως περιποιηση στο κεφαλακι.Στη συνεχεια ιεραποστολικο οπου ηταν οκ και μετα πισωκολλητο οπου και παλι ηταν σε ανεκτα επιπεδα....
Για μενα βεβαια το πουλακι ειχε πεταξει απ την αρχη με την κινηση της για καποτα κατευθειαν(αυτο με ξενερωνει πολυ)εξου και ο τιτλος για απογοητευση στην κριτικη μου.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως εχουν γραφτει ενα καρο κριτικες γι αυτην αρκετα καλες πολλες απ αυτες.

Υ.Γ για μενα η Μονικα η ξανθια Ρωσσιδα ειναι πολυ καλυτερη της(ακολουθει κριτικη)και με πολυ καλυτερη συμμετοχη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2012
το απρόσμενα μεγάλη απογοήτευση.....μου έρεσε..
τι τούμπανο??? μόνο ύψος έχει , βυζί δεν έχει , άσε που είναι λεπτή(μου αρέσουν οι λεπτές)αλλά έχει ψωμάκια..
25 Φεβρουαρίου, 2012
Τον ορο τουμπανο δεν το λεω για τα βυζια της....το λεω οτι για τα γουστα μου ετσι τις προτιμαω της γυναικες τετοιου στυλ ψηλες,αδυνατες,μελαχρινες.Για μενα τετοιες ειναι τουμπανο,μουναρες πως να το πω.Με αυτην την εννοια το λεω.
Οσον αφορα την απογοητευση εε ναι εφοσον μεσα απο τις κριτικες διαβαζα πραγματα αρκετα θετικα και απο πολλους κιολας ειχα την εντυπωση οτι προκειται για κατι που αξιζει τον κοπο περαν απ την εμφανιση η οποια ειναι πολυ καλη και το βλεπεις και απ το σαλονι.Εγω προσωπικα την εκοψα για μια κλασικα ωραια κοπελα που απλα πραγματοποιει τυπικες υπηρεσιες και τπτ παραπανω οποτε παμε γι αλλα στο μελλον....2η φορα εγω δεν χαλαγα 20αρι για παρτι της υπαρχουν πολλες παρομοιες..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2