Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
η σονια ειναι πολυ ωραια γκομενα...ομορφη και καυλιαρα...ξεχωριζει αρκετα μεσα στο μεταξουργειο...

την ειχα βαλει καιρο στο ματι,αν και την εκοβα για ξεπετα...

δουλευε στο ιασωνος 37 δεξι μεχρι πριν λιγο καιρο και ηταν ξανθια...μετα εκανε το μαλλι κοντο κοκκινο και τωρα φοραει μαυρη περουκα...
χαρακτηριστικο της οι μεγαλες ρωγες(αν και οταν τις εγλειφα ηταν μικροτερες απ οτι νομιζα)

στο σαλονι καυλαντιζε αρκετα χθες...

οταν ηρθε στο δωματιο,ημουν ηδη καγκελαριος και στεκομουν ορθιος.

αγκαλιαστηκαμε και με κραταγε σφιχτα,για να μη γλειψω τα βυζια της...
την απομακρυνα και κατεβηκα να τα γλειψω και μου πε κλαψιαρικα "μμμ οχι φιλακια"...της την ειπα και με αφησε,ενω ανοιξε την καποτα...της την ξαναειπα και την πηρα στο κρεβατι ,οπου μαλαζα τα βυζια της και εγλειφα τις ρωγες πολλη ωρα,χωρις να διαμαρτυρεται καθολου...

την εβλεπα οτι κοιμοταν ορθια και το χα παρει ολο πανω μου...δε χαλιομουν κιολας,γιατι μ αρεσε πολυ σα μουνι...

αφου της μουλιασα τα βυζια,εβαλα την καποτα και της το βαλα ιεραποστολικα...
ηταν λιγο σουπα,οποτε τη σηκωσα και την εστησα ορθια στα 4,που ειχα καιρο να γαμησω πισωκολλητα...
φοραγε και κατι ασπρες ψηλες δερματινες μποτες...
(αν θελεις να ανοιξουν της καρδουλας μου οι πορτες,βγαλε ολα τα ρουχα σου και ελα με τις μποτες)

εδω ηταν ωραια.
την ειχα βρει...την καταλαβαινε κι αυτη την πουτσα και βογγαγε,οποτε την κρατησα ετσι καμποση ωρα,μεχρι να τελειωσω...
ειχε καλο στησιμο,χωρις μαλακιες...
δινει και κωλο.η σουφρα της ειναι σκισμενη...
ειναι λιγο ακωλη βεβαια Χμμμ; πρεπει να χει αδυνατισει ,γιατι τη θυμομουν πιο χυμωδη Χμμμ;

με το χρονο δεν υπηρξε κανενα θεμα...εκατσα αρκετη ωρα χωρις κανενα παραπονο και δε θα υπηρχε προβηλμα αν καθομουν και παραπανω απ οτι καταλαβα...

η τσα2 μου λεγε οτι με ξερει(@@ ξερει,απλα της φανηκα γνωστος επειδη περναω συνεχεια) και μου δινε εγγυηση οτι η σονια ειναι τελεια μεσα(τι ωρα...?)...

το σπιτακι ψιλο για τον πουτσο,αλλα τουλαχιστον τα δωματια ειναι απομακρυσμενα απ το σαλονι...

οταν ειπα στη σονια,αν παλια δουλευε ως αννα,εκανε την κινεζα...

της βαζω ενα 6 στη συμμετοχη,γιατι παρολο που ηρθε με διαθεση ξεπετας,συνεργαστηκε στη συνεχεια και δε μου σπασε τον πουτσο...και ηταν και ανετη με το χρονο...

15 ευρω βεβαια ειναι πολλα(γτ εγω δεν παιρνω και κωλο)...εδινα αλλα 5 και πηγαινα στο ελενακι η στη βαλερια...τελοσπαντωνΧμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
lustforlife
Τιμημένος
82
Πόντοι:
1.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2012
Πολύ ρομαντική η κριτική σου ΛαστΝτροπήΝτροπή.Εμένα μ'έφτιαξε απίστευτα η μουσική σ'αυτό το μπουρδελάκι.Σίγουρα ήχησε ευχάριστα στα αυτιά σου την ώρα που έσκιζες την Σόνια.Πάντα τέτοιαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
25 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχα βαλε μας το κομματι που ελεγες κωστακη!Μεγάλο χαμόγελο
26 Φεβρουαρίου, 2012
Εκανε δουλεια το γαλακτομπουρικοΜεγάλο χαμόγελο.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3