Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
η αλεξανδρα ειναι μια τσιγγανοειδης,νεαρη, γλυκια κοπελιτσα,μετριας εμφανισης...(στους περισσοτερους ειναι μαλλον γνωστη)

για το επιπεδο που επικρατει φυλης(που παιζουν τοσα καλα μουνια),ειναι πολυ μετρια και περιμενα οτι για να αντεχει στον ανταγωνισμο ,θα ναι πολυ καλη μεσα...

αρχιδια...

ειχε κατσει στα ποδια μου στο σαλονι και καυλωσα ο μαλακας κι εδωσα τα 20 ευρω σαν πιρφορος να μπω να τη γαμησω...

ηρθε ενω την περιμενα καγκελαριος και απ την αρχη φανηκε οτι ειναι ψιλοαχρηστη Θυμός

εχει μια διαθεση να ειναι τρυφερη και να συνεργαστει,αλλα δεν ξερει απο αντρες το κοριτσακι και ειναι πολυ αμαθο...

οταν την εγλειφα και πηγαινα να ανεβασω στροφες ,τραβιοταν και μ εκοβεΘυμός

ειχε φερει και μια κουτα μωρομαντηλα μαζι.κανει και κωλο,αλλα οχι ακαποτο.

οταν μου πιασε το μαδερι και περασε καποτα,μετα πηρε δευτερο μωρομαντηλο και σκουπισε παλι τα χερια της.συνολικα πρεπει να χρησιμοποιησε 3-4 μωρομαντηλα...πρεπει να φοβαται πολυ...

εκανε πιπα,ενω τραβιοταν οποτε πηγαινα να χαιδεψω το μουνακι της...

μετα την εφερα απο πανω,οπου δε συνεργαζοταν...
...την τραβαγα πανω μου να τη γαμησω εγω κι ενω ερχοταν και μετα απο λιγο καυλωνε και αρχιζε να αποκτα ενα νοημα ας πουμε το γαμησι,ξανατραβιοταν και απομακρυνοταν...
τον πουτσο κλαιγανε...
κι ολα αυτα μ ενα ηλιθιο χαμογελο παρθενας εφηβης...
μας εχουν για εντελως χαφτομουνηδες μερικες τανες και νομιζουν οτι παμε για να ερωτευτουμε στα μπουρδελα...

μετα την εβαλα απο κατω και της τα δωσα ,μεχρι να χυσω...
εδω ηταν καλυτερα,αλλα ετσι οπως την ειχα κλειδωσει και πλακωσει,δεν ειχε και ολλα περιθωρια διαφυγης...

μολις τελειωσα και σηκωθηκα,επαιρνε ΨΕΥΤΙΚΕΣ γρηγορες βαθιες ανασεςΘυμόςκαι καλα οτι κουραστηκε?οτι να ναι...

ηλιθιο χαμογελο χωρις λογο μετα παλι κτλ...

καπου στο δεκαλεπτο εχουμε φτασει και η τσα2 τη φωναξεΘυμός

δηλαδη:
-κατω του μετριου εμφανιση
-κατω του μετριου δωματιο
-20 ευρω
-και βαραει και πορτες η τσα2?ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός

ειχα καιρο να φαω φολα,αλλα ολα στο προγραμμα ειναι τι να κανουμε!ευτυχως μου ρεφαρα σημερα με το ελενακι στο φωκαιας 27β,που μου κανε ενα γαμησι ολο τρελα!

η κοπελα ειναι για μεταθεση στο μεταξι επειγοντως...

ενα εκατομμυριο μουνια ειχε χθες η φυλης,αυτη βρηκα να παρωΘυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
lustforlife
Τιμημένος
82
Πόντοι:
1.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2012
όταν είχε πρωτοέρθει στο μαγαζί , έμπαινε στο δωμάτιο με κατεβασμένη την μούρη , δεν μιλούσε καθόλου.....
24 Φεβρουαρίου, 2012
καλα.. εσυ στανταρ εχεις πεσει σε θυμα trafficking... οταν λεει ο αλλος πανω οτι οταν ειχε ερθει πρωτη φορα ειχε κατεβασμενα μουτρα..
S
stam_90
25 Φεβρουαρίου, 2012
Δηλαδή το Μεταξουργείο είναι χειρότερο σε υπηρεσίες; Χμμμ; Εγώ ειλικρίνα δε βλέπω καμιά διαφορά.
25 Φεβρουαρίου, 2012
Μακάρι να πάει δεκάρικο στο μετάξι η Αλεξάνδρα. Από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί! Τώρα όσον αφορά για την εμπειρία σου μάλλον έπεσες σε λάθος στιγμή, πήγα και εγώ τρίτη φορά και ήταν όπως τα περιέγραψες στο περίπου.
(Updated: 25 Φεβρουαρίου, 2012) 25 Φεβρουαρίου, 2012
η κοπελα ειναι μεγαλη φολα την ειχα παρει και εγω στην αρχη οταν ηρθε στο σαλονι ηταν αγκαλιτσες και φιλακια μολις μπηκε μεσα στο δωματιο γελαγε αμηχανα και μου ειχε σπασει τα νευρα,η πιπα της ηταν τραγικη και στο 6-7 λεπτο σηκωθηκε και εφυγε γρηγορα λεγοντας μου ο χρονοσ τελειωσε βγηκα εξω ηταν αλλοι 2 χυστες και τους ειπα φολα φυγετε η τσατσα εξαφανισμενη εννοειται οποτε με βλεπει σε τσαρκα ξερει οτι δεν θα μπω μετα απο αυτο που εκανε.λαστ επρεπε να ρωτησεις ρε χυστη τοσες τσαρκες εχουμε τον τελευταιο καιρο Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5