Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 120 10
Μπουρδέλα
354495
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Σκαστός από την δουλειά,έσυρα το ταλαιπωρημένο μου κορμί στους δρόμους του πορνοκέντρου για ένα γρήγορο χτύπημα σε μια εναλλακτική πρόταση.Από μικρός έβλεπα στην τηλεόραση τους X-MEN και πάντα ήθελα να γαμήσω την Στορμ,αυτήν την μεταλλαγμένη μουνάρα με τις υπέροχες βυζάρες.Αντικρύζοντας την Μαριάννα έφερα αυτήν την εικόνα στο μυαλό μου,οπότε αστραπίαια έβγαλα τα 30 και μπούκαρα στο σκοτεινό δωμάτιο.Περίμενα κανα 10λεπτο μέχρι να έρθει η κορμάρα και να βάλει στο στόμα μου τους βύζους της,τους οποίους και βύζαξα με μανία.Μετά γυρίσαμε για 69,όπου της έγλυψα δυνατά την μουνάρα και την κωλάρα της κι εκείνη μου ανταπόδωσε ένα βαθύ λαρυγγωτό τρομπόνι.Έκατσε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε τα βαθιά καθίσματα,ενώ εγώ συνέχισα να χουφτώνω τα βυζιά της.Την γύρισα στα 4 όπου δοκίμασα το στενό κουλούρι της δίνοντας ταυτόχρονα κωλοσκαμπίλια και λέγοντάς της πόσο καριόλα είναι.Συνέχισα με εναλλαγές κώλο-μουνί και σε πιο έντονο ρυθμό.Την ξάπλωσα στο κρεβάτι για να πιπιλίσω και πάλι τις ρώγες της και να την γαμήσω σε ιεραποστολική στάση,όπου μετά από 2 λεπτά πήρε όλη την κούραση από το εργάσιμο στην F-462.Ήταν πραγματικά ότι χρειαζόμουν για να εκτονοθώ από την τραμπούκα που έριξα σε 2 ελλεινίδες μπριζόλες στην δουλειά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Να πάμε να την τιμήσουμε αν είναι
http://tiny.cc/gddwb
Στρατηλατη εισαι ΗΡΩΑΣ ρε φιλε....
Γαμα και καμια κανονικη γυναικα ρε ολο μεταλαγμενα και ετοιμοθανατα gilf τιμωρεις..