Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η χθεσινή βόλτα με τον lex80 ξεκίνησε με βασικό στόχο τη δοκιμασμένη Γιάννα, η οποία τελικά δεν δούλευε. Συνεχίσαμε και μπαίνοντας στο διπλανό σπιτάκι, ήξερα ότι θα είναι εκεί η Μόνικα. Όλοι όσοι κινούμαστε στα πορνοσοκάκια της Φυλής την ξέρουμε, όπως επίσης ξέρουμε και τις υπηρεσίες της. Εγώ πολλές φορές την είχα δει από το καλοκαίρι που είχα περάσει μαζί της, αλλά δεν την ξανατίμησα γιατί ήταν άκεφη στο σαλόνι και επιπλέον μια από αυτές μου την είχε πει επειδή δεν μπήκα μέσα.

Χθες όμως είδα μια διαφορετική Μόνικα σε συμπεριφορά στο σαλονάρισμα, με χαμόγελο και το γνωστό νιαούρισμα, που μου θύμισε την κοπέλα που είχα γαμήσει πριν 6 μήνες. Παρόλα αυτά δεν το αποφάσισα να μπω και έτσι συνεχίσαμε με τον lex80 τη βόλτα μας. Η καύλα όμως με είχε κυριεύσει και τελικά άφησα τον lex και επέστρεψα.

Καθώς έβγαζα τα παπούτσια μου, μπήκε και το κορίτσι στο δωμάτιο. Πάλι με χαμόγελο όπως την είχα δει στο σαλόνι. Γδυθήκαμε ταυτόχρονα και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, όπου επιδοθήκαμε σε ένα χαμούρεμα που σπάνια βρίσκεις στα σπιτάκια της περιοχής. Φιλιά στο λαιμό, στα αυτιά και εναλλαγές με πιπίλισμα του τέλειου στήθους της. Στήσιμο της στα 4 και γλύψιμο στο κωλοτρυπιδάκι της (το οποίο ήταν πολύ δουλεμένο) και στο μουνάκι της. Το οργανό μου ήδη είχε γίνει στυλιάρι, οπότε ξάπλωσα και απόλαυσα την πίπα της. Χωρίς χέρια, με εναλλαγές στο ρυθμό και με ταυτόχρονα χάδια στο στήθος μου παραλίγο να τελειώσω (είχα να γαμήσω και 5 μέρες, οπότε δεν ήταν και δύσκολο). Πέρασμα προφυλακτικού και η αγαπημένη μου ιεραποστολική διακονία ξεκίνησε. Προτίμησα να μην αλλάξω άλλη στάση, αφού η Μόνικα με το τέλειο άνοιγμα των ποδιών της, τις ματιές που μου έριχνε και τα καυλωτικά βογγητά της, με είχε φτιάξει απίστευτα. Ταυτόχρονα της έγλυφα τις ρωγίτσες της, που είχαν γίνει σαν μικρές πρόκες. Το τέλος ήρθε με τη Μόνικα να με αγκαλιάζει σφιχτά και να μου ζητάει να τη φιλήσω παντού.

Αφού η συνεύρεση είχε τελειώσει, συνεχίσαμε την GFE κατάσταση με σφιχτές αγκαλιές και φιλιά παντού. Συνέχεια μου έλεγε πόσο της αρέσει το άρωμα μου και πόσο ωραίο δέρμα έχω. Αποτέλεσμα, μετά από λίγο να ξανακαυλώσω, αλλά επειδή σε 10 λεπτά δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναχύσω, δεν μπήκα στον κόπο να συνεχίσω και για δεύτερη συνεδρία.

Της είπα για τις φορές που την είχα δει και δεν είχα περάσει μαζί της, λόγω του ότι μου φαινόταν άκεφη και μου εξήγησε ότι δεν μπορεί να είναι συνέχεια στο σαλόνι με κέφι, αλλά ταυτόχρονα μου είπε ότι όπως και να είναι, μόλις μπαίνει στο δωμάτιο ξεχνάει τα πάντα και κάνει τη δουλειά της. Επίσης, μου είπε ότι πλέον κάνει διπλές βάρδιες.

Δωμάτιο καθαρό, υπηρεσία δεν ενόχλησε, άλλωστε δεν ξεπέρασα το χρόνο και πάρκινγκ στην Αχαρνών. Θα ξανατιμηθεί.

Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265