Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι στις 14.10 ,η χριστίνα είναι ρουμανάκι 22 χρονών με κοκκινόψανθα μαλλιά , λεπτή με μεγάλα πεσμένα βυζιά και πίρσινγκ στα χείλη του στόματος , επείδη η μνήμη μου δεν με απατά , την ρώτησα και μου το επιβεβαίωσε και η ίδια , δούλευε πρίν κανα 1-1,5 χρόνο πάλι σε αυτό το σπίτι(μάλιστα δεν είχε καλές κριτικές)μερικές φορές δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα , καθώς περίμενα να αδιάσει συγκεκριμένο δωμάτιο σκάει μύτη στο μπουρδελάκι πακιστανός μικροπωλητής που πουλούσε μπρελόκ ζωάκια που έκαναν τους αντίστοιχους ήχους και κάποιους πυρσούς που έβγαζαν διάφορους φωτισμούς και ήχους , ασχολήθηκε λίγο η τσα τσα μαζί του , πέρασα στο δωμάτιο και άρχισα να ξεντύνομαι ,αμέσως ήρθε μέσα στο δωμάτιο η χριστίνα πολύ ενθουσιασμένη και μου έδειχνε τους πυρσούς και τα ζωάκια , έτσι χαρούμενη όπως την είδα της είπα αγόρασε τα , με κοιτάει και μου λέει ποιό απο τα δύο , της απαντάω και τα δύο(τι αξία έχουν 6 ευρώ με γλύτωσε απο το να φάω σουβλάκια)μήν ξέροντας τι θα ακολουθήσει , τα αφήνει στο κρεβάτι βγαίνει πληρώνει τον πακιστανό και γυρίζει στο δωμάτιο , άρχισε να παίζει με τα δύο αντικείμενα τόσο ενθουσιασμένη όσο μικρό παιδόι πουτου πηγαίνεις δώρο , έτσι όπως τα κρατούσε της λέω βάλτα κοντά στο μουνί σου τα βγάλω μια φώτο , ποιό πολύ για πλάκα της το είπα....έλα που όμως δέχτηκε....τραβάω την φώτο , μετά άρχισε να βάζει τον πυρσό στο σόμα της και να παριστάνει πως πέρνει πίπα και της λέω βάλτο στο μουνάκι σου , ανταποκρίθηκε και της λέω κάτσε να σε βγάλω και άλλη φωτό και πάλι δεν αρνήθηκε , μετα άρχισα να της γαμάω το μουνάκι της με τον πυρσό με αυτήν πρώτα ανάσκελα και μέτά στα τέσσερα όπου έβγαλα και άλλες φωτό χωρίς καμμία άρνηση , όλο αυτό το σκηνικό έχει διαρκέσει κανα 10λεπτο και εγω της έλεγα έλα να ξεκινήσουμε γιατί θα φωνάζει η τσα τσα , μου απάντησε όχι μην ανησυχείς , έχει ξαπλώσει ανάσκελα και παίζει με το μουνί της και εγώ ξαπλωμένος δίπλα της την φιλάω στο στόμα και στις βυζάρες , με καθαρίζει με μωρομάντηλο ανεβαίνω από πάνω της για πίπα με ισπανική , μετά ξαπλώνω εγώ , αυτή συνεχίζει να με γλύφει αφού ανα τακτά διαστήματα φτύνει τον πούτσο μου , την γυρίζω σε στάση 69 και της γλύφω μουνί και κωλαράκι για αρκετή ώρα , πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση αυτή απο πάνω με της βυζάρες της να πηγαίνουν πέρα δώθε , της ζήτησα αφου κρύψει και πάλι το πρόσωπο της να βγάλω φώτο τα βυζιά της...όπως φαντάζεστε πάλι δεν αρνήθηκε.....δεύτερη στάση στα τέσσερα με εμένα να την γαμάω δυνατά και αυτή να έχει βάλει τον πυρσο στο στόμα της και να τον γλύφει , ενω το γατάκι μπρελόκ έιναι στην άκρη του κρεβατιού και μας κοιτάζει αμήχανα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο , την γυρίζω ανάσκελα και την χύνω στα βυζιά , αφου ντυθήκαμε μου ζήτησε να της δείξω της φώτο , της άρεσαν μου είπε οτι με περιμένει ξανά..... στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 25 λεπτά και αν δεν έχυνα θα καθόμουν κι άλλο , η τσα τσά δεν χτύπησε καθόλου την πόρτα(παράξενο για το σπίτι αυτό)ένώ στο σαλόνι είχαν μαζευτεί καμμιά δεκαριά συναγωνιστές ,που με το που ανοίγει η πόρτα κοιτούσαν να δούν απο τι προέρχονταν αυτοί οι περίεργοι ήχοι....τι να πω δεν περιγράφω άλλο.

Υ.Γ θα ανεβάσω φωτογραφικό υλικό στον ρομαντισμό για ενημέρωση σας .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2012
Μιλαμε κανονικη τσοντα οχι αστεια Κουλ
C
COBRA1986
19 Φεβρουαρίου, 2012
Υ.Γ θα ανεβάσω φωτογραφικό υλικό στον ρομαντισμό για ενημέρωση σας .
???E?που???Γλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2