Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 292 10
Μπουρδέλα
275443
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα τετάρτης πρός πέμπτη στις ο1.45 , όσο ήμουν παραδίπλα στη μιράντα ,ήρθε να πάρει αυτό το βουλγαροπιπίνι ο παθος για τα τεμάχια , όταν πέρασα στο δωμάτιο μού είπε η μπάρμπαρα είπα στον φίλο σου ότι πέρασες για να σε περιμένει, ήρθε γρήγορα στο δωμάτιο(έτσι κάνει)πρίν προλάβω να ξεντυθώ και μέχρι να το κάνω άρχισε να τρίβει το μουνάκι της ,ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να φιλάω τα στητά βυζιά της και να την χουφτώνω , όταν επήλθε η στύση μου πέρασε προφυλακτικό και την γύρισα σε στάση 69 , έγλυψα τόσο το μουνάκι της όσο και το κωλοτρυπηδάκι της , δάχτυλο δεν δέχεται καθώς ούτε και γλωσσόφιλα , πρώτη στάση με αυτή από πάνω σε ανάποδο caw girl με αυτή να δίνει τον ρυθμό και να ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω σε αργό αλλά και σε γρήγορο ρυθμό ,δεύτερη στάση στα τέσσερα που η πουτάνα έχει πολύ καλό στήσιμο ένω αν και μικροσκοπική αντέχει το δυνατό γαμήσι , γύρισμα σε ιεραποστολικό και μετά απο λίγο της σήκωσα τα πόδια της στους ώμους μου έτσι ήρθε και το τέλος.καλή διάθεση συμμετέχει αντέχει...όλα καλά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2012
πρόκειται για τη μικροκαμωμένη, λεπτή κοπέλα με το super sexy κωλί και με τα μακριά μαύρα μαλλιά που εμφανίζεται και Φωκαίας_19, και στο απέναντι Φυλής_92Α?
TYRAEL
16 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ναι τυπε!!
sotirof
16 Φεβρουαρίου, 2012
Ναι το πορνιδιο γαμιετε καλα,αυτο κανη παντα,ερχετε πρωτου προλαβης να ξεντηθης και ξαπλωνη και τριβη το μουνι της!!Η βρωμα
sotirof
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3