Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 166 10
Μπουρδέλα
214217
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
με τη βροχη τα σαλιγκαρια βγαινουν εξω.το ιδιο συμβαινει με τη πουτσα μου.καβλωνει πολυ και θελει να ξεσκιζει ατακτα πορνιδια.προτιμησα απο να να τρεχω απο δω και απο εκει να παω αμεσως στα τσιμπουκαδικα της διδυμου,που ξερω οτι τα ακαποτα πανε συννεφο.μπηκα στο πρωτο που βρηκα.ηταν το 16.στην υποδοχη συνανταω μια μουτρωμενη τσατσα που μασουλαγε''η κοπελλα ειναι στο δωματιο μου λεει,κανε βολτιτσα και ξαναελα''
δε ξερω ρε μαγκες αλλα το στυλ της μου την εσπασε.αυτη εχει ενα στυλ καθηγητριας,και με κοιτουσε πολυ παραξενα λες και ημουν κακος μαθητης που τον ειχε για τιμωρια.
της λεω''οχι θα καθησω να περιμενω''
παλι με κοιταξε στραβα.ηθελα να της πω''μωρη μαλακω δε καταλαβαινεις οτι ετσι που κανεις διωχνεις το κοσμο?''
μετα λεω μεσα μου ''αστο να παει στο διαολο αμα ειναι τουβλο δε θα καταλαβει''
υστερα απο λιγο τσουπ μου βγαινει η κοπελα.μου συστηνεται πολυ ευγενικα ως λιλιαν.τη θυμηθηκα που δουλευε παλαιοτερα αγκυρας.ειχα περασει μια φορα μαζι της και ηταν καλα μαζι της.
αποφασισα να περασω.η κοπελα ερχεται μετα απο λιγο.ηταν χαμογελαστη και ευδιαθετη.η απολυτη αντιθεση με τη τσατσα.στοματικο δυνατο με γλειψιμο δυνατο στο κεφαλακι.μετα στα 4 οπου με με θεα την κωλαρα της και τις μπουταρες της εχυσα.
η κοπελα ειναι σωστη επαγγελματιας και σιγουρα αδικειται απο τη τσατσα που εχει.για αυτο και η συμβουλη μου''ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΤΣΑΤΣΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ''
Υ.Γ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
δε ξερω ρε μαγκες αλλα το στυλ της μου την εσπασε.αυτη εχει ενα στυλ καθηγητριας,και με κοιτουσε πολυ παραξενα λες και ημουν κακος μαθητης που τον ειχε για τιμωρια.
της λεω''οχι θα καθησω να περιμενω''
παλι με κοιταξε στραβα.ηθελα να της πω''μωρη μαλακω δε καταλαβαινεις οτι ετσι που κανεις διωχνεις το κοσμο?''
μετα λεω μεσα μου ''αστο να παει στο διαολο αμα ειναι τουβλο δε θα καταλαβει''
υστερα απο λιγο τσουπ μου βγαινει η κοπελα.μου συστηνεται πολυ ευγενικα ως λιλιαν.τη θυμηθηκα που δουλευε παλαιοτερα αγκυρας.ειχα περασει μια φορα μαζι της και ηταν καλα μαζι της.
αποφασισα να περασω.η κοπελα ερχεται μετα απο λιγο.ηταν χαμογελαστη και ευδιαθετη.η απολυτη αντιθεση με τη τσατσα.στοματικο δυνατο με γλειψιμο δυνατο στο κεφαλακι.μετα στα 4 οπου με με θεα την κωλαρα της και τις μπουταρες της εχυσα.
η κοπελα ειναι σωστη επαγγελματιας και σιγουρα αδικειται απο τη τσατσα που εχει.για αυτο και η συμβουλη μου''ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΤΣΑΤΣΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ''
Υ.Γ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Λίλιαν
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2012
Φιλε, μου. Μην, τα βαζουμε, συναιχεια, με της, Τσατσαδες! Εχουν, και αυτες, τα δηκα τους, δηχως, να δικαιωλογο, την συμπεριφορα της!Βλεπουνε, πολλα, τα ματια τους, και καπου, νευριαζουν!Και, μενα μου εχει, τυχη!να μου φερθουν, ασχημα. Αλλα, υπαρχουν, και{ Υπηρεσιες, με ευγενεια!] αυτα!!!
Ippotis69
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1