Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 233 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Στο δωματιο ηταν η αλλη και η Ζακλιν αλωνιζε στο σαλονακι χουφτωνοντας οσους καθονταν και πειραζοντας οσους εφευγαν. Πολυ μελαμψη ρε παιδια για Γαλλιδα. Τα χαμογελα του σαλονιου συνεχιστηκαν και στο δωματιο... αμα δεν κανω την τρελλη στο μπουρδελο μου ελεγε, που θα την κανω? Τα προκαταρτικα ηταν 2 3 φιλια στο λαιμο και στηθος με ανταποδωση απο μενα και φιλοφρονησεις που καταλαβα οτι της αρεσουν. Στα γρηγορα και αφου με ρωτησε, ξεκινησε πιπα χωρις καποτα μετρια ενω καλο ηταν το αρχιδογλυψιμο και εγλυψε μεχρι κωλο. Θα μου αρεσε αν ηταν πιο χαλαρη οχι τοσο δυνατη και γρηγορη. Το στοχο της τον ειχε πετυχει και ημουν ετοιμος για συνεχεια... Παμε για ιεραποστολικο αλλα εβαλε τοση κρεμα που γαμουσα αερα. Ναι ρε παιδια το παλευε με χαδια και fuck me αλλα δεν αρκουσε !
Αφου ειχαμε πτωση , μου εβγαλε την καποτα και συνεχισε παλι πιπα με δυνατη μαλακια, καπου εδω πηγα να τη διωξω αλλα δεν ηθελε ουτε να το ακουσει, συνεχισε με λιγο πιο αργο ρυθμο μεχρι που τα πηρε στο στομα.
Το παλευει και το ιδρωνει το 20ρικακι της...ομως ειναι αρκετα βιαστικη στον αγωνα για περισσοτερους πελατες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Ζακλίν
Ανώτερος
104
Πόντοι:
6.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού