Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288406
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζάκι κατά της 14.30 το μεσημέρι σήμερα 14/2. Ο τσάστος ευγενέστατος μου πασάρει 2 τεμάχια ονόματα δεν θυμάμαι... Το ένα μπάζο και δεν το σχολιάζω κάν. Το δεύτερο σγουρό καστανόξανθο μαλλάκι βιζάρες με καυλωμένες ρόγες κολάρα όμορφο προσωπάκι. Φορούσε ένα δικτυωτό μπλουζάκι άσπρο και ένα μαγιό που σαν να φωσφόριζε στο ελάχιστο φως του οίκου. Το επιλέγω σκάω το 20άρικο και μπαίνω. Μετά απο 5 λεπτά έρχεται βγάζει τα ελάχιστα ρούχα και μου χαϊδεύει τον π*υτσ*, οι ρόγες της να είναι σαν καρφί! περνάει καπότα και αρχίζει μια πίπα σαν να βιδώνει με τα χείλη της τον πουτσοκέφαλο για πολύ ώρα. Πολυ καλό αλλα βαρετό μετά από λίγο γιατί έκανε μόνο αυτό. Μουνάκι με άφηνε να χαϊδέψω αλλά " όχι μέσα είπε ". Με τα πολλά την βάζω από πάνω όπου έκανε καλή και γρήγορη δουλειά! Βλέποντας της ρόγες της να είναι πύραυλος δεν άντεξα και τις έγλυφα και τις χάιδευα και σε μια φάση τις δάγκωσα όπου και τσίνισε...! "αυτές μόνο για φίλημα είναι μου λέει" Τέλος την βάζω στα 4 και έρχεται το τέλος. Αν και έκατσε λίγο για κουβέντα στο τέλος είδε ότι δεν είχα όρεξη για πολλά-πολλά και έφυγε...
Αρνητικά : Λίγα παραπάνω κιλά από τα γούστα μου και από ότι είδα μέσα στο λιγοστό φως στην αρχή... , όταν την είχα στα 4 στην πλάτη κοντά στον αυχένα είδα ένα μεγάλο σημάδι σαν κόψιμο να το πω κάψιμο να το πω δεν ξέρω.
Αυτά συναγωνιστές... ΚΑΛΆ Γ@μήσι@!!!
Αρνητικά : Λίγα παραπάνω κιλά από τα γούστα μου και από ότι είδα μέσα στο λιγοστό φως στην αρχή... , όταν την είχα στα 4 στην πλάτη κοντά στον αυχένα είδα ένα μεγάλο σημάδι σαν κόψιμο να το πω κάψιμο να το πω δεν ξέρω.
Αυτά συναγωνιστές... ΚΑΛΆ Γ@μήσι@!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2012
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού