Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 294 10
Μπουρδέλα
277384
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Καμιά ώρα μετά την κατάθεση στη Σάντρα, περάσαμε με συναθλητές απ'το κατάστημα.
Η Άννα με τη στολή της αστυνομικού. Η τσα2 ανακοίνωσε και την ολιγοήμερη απουσία της, οπότε πέρασα στο δωμάτιο.
Εμφανίστηκε μετά από κανα δεκάλεπτο, αλλά ο αέρας της και η συμπεριφορά της δεν είχαν καμία σχέση με τις προηγούμενες δύο συνευρέσεις μας. Πάντως με έφερε σε καλό σημείο με την πίπα της με λαστιχάκι (προκαταρκτικά δεν έγιναν και μάλον γι'αυτό δε μπόρεσα να σκοράρω), χωρίς να δείχνει τον καλό της εαυτό.
Γυρίζει ανάσκελα δείχνοντας μηδενική διάθεση. Της ζήτησα να ανέβει σε reverse cowgirl, και εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Τα δυνατά χτυπήματα του skinny πωπού της πάνω στη βουβωνική μου χώρα ανέστειλαν τη στύση μου. Αν και δεν έφυγε αμέσως (χωρίς να δείχνει και πολύ απογοητευμένη) κατάλαβα ότι οποιαδήποτε προσπάθεια θα έπεφτε το κενό.
Είπε κάτι ακαταλαβίστικα στη μητρική της γλώσσα και την έκανε.
Δε νομίζω να ξαναπάω. Έτσι κι αλλιώς οι τρεις φορές με την ίδια είναι το άνω όριο. Αν και ξέρω κάποια που θα με αναγκάσει να το ανεβάσω.
Η Άννα με τη στολή της αστυνομικού. Η τσα2 ανακοίνωσε και την ολιγοήμερη απουσία της, οπότε πέρασα στο δωμάτιο.
Εμφανίστηκε μετά από κανα δεκάλεπτο, αλλά ο αέρας της και η συμπεριφορά της δεν είχαν καμία σχέση με τις προηγούμενες δύο συνευρέσεις μας. Πάντως με έφερε σε καλό σημείο με την πίπα της με λαστιχάκι (προκαταρκτικά δεν έγιναν και μάλον γι'αυτό δε μπόρεσα να σκοράρω), χωρίς να δείχνει τον καλό της εαυτό.
Γυρίζει ανάσκελα δείχνοντας μηδενική διάθεση. Της ζήτησα να ανέβει σε reverse cowgirl, και εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Τα δυνατά χτυπήματα του skinny πωπού της πάνω στη βουβωνική μου χώρα ανέστειλαν τη στύση μου. Αν και δεν έφυγε αμέσως (χωρίς να δείχνει και πολύ απογοητευμένη) κατάλαβα ότι οποιαδήποτε προσπάθεια θα έπεφτε το κενό.
Είπε κάτι ακαταλαβίστικα στη μητρική της γλώσσα και την έκανε.
Δε νομίζω να ξαναπάω. Έτσι κι αλλιώς οι τρεις φορές με την ίδια είναι το άνω όριο. Αν και ξέρω κάποια που θα με αναγκάσει να το ανεβάσω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
φίλε Άκη, εμβόλιμα παίρνω άδεις απ΄τη σημαία και αναλαμβάνω δράση... διαβάζω τις κριτικές σου και θυμάμαι το δρόμο που άνοιξες... με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε από κοντά... όσο για την εξέλιξη της φάσης, ίσως να έχει σχέση με τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα της κοπέλας... πάντως δε μετανιώνω που δοκίμασα... και τα καλά και τα άσχημα είναι μέσα στο παιχνίδι...
http://www.youtube.com/watch?v=vhNGUz9MUZg
απ΄την ταινία "Ασυμβίβαστος" του Σιδηρόπουλου...