Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Σύντομη βόλτα στην γνωστή οδό με ξάδερφο ο οποίος στα πλαίσια της πρώτης εξόδου του από τότε που παρουσιάστηκε αναζητούσε εναγωνίως να ξαλαφρώσει…Δεν μπήκαμε σε πολλά αλλά επιλεκτικά σε αυτά που ξέρω ότι έχουν καλές γκόμενες κ με ωραία περιποίηση. Τελικά μπήκαμε κ στο συγκεκριμένο όπου όλως τυχαίως είχε 2 κοπέλες με τον καθένα από εμάς να επιλέγει κ διαφορετική γκόμενα, οπότε όλα καλά… Χωριστήκαμε σε διαφορετικά δωμάτια κ περιμέναμε…

Η δική μου επιλογή ακούει στο όνομα Χριστίνα κ μας έρχεται από την εξωτική Ρουμανία. 35-40 ετών την έκανα κ εμφανησιακά είναι ψηλή με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος κ καλό σώμα αδύνατο…Έρχεται στο δωμάτιο κ αφού συστηνόμαστε αρχίζει τα προκαταρκτικά τα οποία ήταν κυρίως φιλάκια κ ρουφήγματα στις ρώγες…

Με τα πολλά αρχίζει τον πεοθηλασμό ο οποίος ήταν πιο βαρετός κ αργός κ από σκηνή ταινίας του πρόσφατα αποθανόντος σκηνοθέτη (Αγγελόπουλος). Αφού πέρασε λίγη ώρα ανέβηκε από πάνω μου αλλά δεν κουνιόταν σχεδόν καθόλου κ ούτε με άφηνε να δίνω εγώ το ρυθμό μιας κ είχε ρίξει το βάρος της πάνω μου… Χωρίς να περάσει πολλή ώρα γυρνάμε σε ιεραποστολικό με καλή στάση εκ μέρους της αλλά ελάχιστη συμμετοχή δυσανασχετώντας κιόλας γιατί ήταν φανερό ότι πονούσε. Τη ρώτησα σαν καλό παιδί που είμαι αν πονούσε αλλά μου είπε όχι. Κ να φανταστείτε ότι δεν είχα ανεβάσει καθόλου το ρυθμό μου.. Συνεχίζουμε για λίγο έτσι αλλά επειδή είχα αρχίσει να νευριάζω με την ξινίλα της (έβαζε τα δάχτυλα της μπροστά, τραβιότανε, τεντωνότανε κ όλα αυτά φυσικά για να μην μπαίνω πολύ μέσα της) τη γυρνάω στα 4 μπας κ συγκεντρωθώ κ τελειώσω… Αυτή τη φορά πήρε την πιο περίεργη κ άβολη στάση που έχω δει ποτέ στα 4, τόσο περίεργη που σχεδόν δεν μπορώ να την περιγράψω… Είχε γείρει το σώμα της αριστερά, είχε κλειστά τα πόδια της ανάμεσα στα δικά μου, όλα γενικά τα είχε κάνει ανάποδα απ’ότι συνηθίζεται… Με τα πολλά κ αφού δεν καταλάβαινε από διορθώσεις κ όλο μου έστριβε κ μου τραβιότανε, τη σπρώχνω να ξαπλώσει κ αρχίζω να ανεβάζω ρυθμό μπας κ γίνει τίποτα…. Παραδόξως το τέλος πλησίασε κ μου έρχεται η ατυχής έμπνευση να της ζητήσω να τελειώσω με πίπα έχοντας ξεχάσει πόσο κακή είναι σε αυτό… Μάγκες κυριολεκτικά παραλίγο να μην τελειώσω… Τέτοιο πράγμα δεν μου έχει ξανατύχει… Παραλίγο να γυρίσουν πίσω τα χύσια μου…. Αφού τελείωσα κ δεν ήμουν σίγουρος αν είχα τελειώσει, δεν κατάλαβα τίποτα ενώ άλλες φορές τρέμω κ χτυπιέμαι σαν να με χτύπησε ρεύμα….

Με λίγα λόγια το μόνο που αξίζει είναι λίγο η εμφάνιση της αλλά μέσα ενώ πιστεύεις ότι θα περάσεις καλά (milf, εμπειρία κτλ) η γυναίκα δεν ξέρει να γαμιέται , κ μάλλον δεν θέλει κ να γαμιέται…. Φυσικά κ δεν τη συστήνω…

Απ’ότι φαίνεται το ξαδερφάκι μου τράβηξε καλύτερο λαχνό μιας κ η κοπέλλα που πήρε (δεν θυμάμαι όνομα αλλά θα τη βρείτε εύκολα μιας κ πρέπει να δουλεύουν πάντα μαζί) ήταν σχετικά καλή απ’ότι μου είπε. Η παρούσα κριτική αναφέρεται στο κατάστημα του ισογείου….

Να είστε όλοι καλά κ να περνάτε καλά….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
KRITIKOS1985
Σεβαστός
55
Πόντοι:
1.640
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2012
Ο ξάδερφος κουτούπωσε το ζουμπουρλούδικο;
Έχει πάντως και καλύτερες επιλογές στα πέριξ....
13 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μέχρι και που γενάν'τα χάβαρα ξέρεις... Σπασίκλας
14 Φεβρουαρίου, 2012

Χάβαρα;;;;Pls translate!
14 Φεβρουαρίου, 2012

Ναι,ο ξάδερφος το κουτούπωσε...Ποια ακριβώς εννοείς καλύτερη επιλογή?

14 Φεβρουαρίου, 2012

χάβαρα {τοπική διάλεκτος/ για να δεις τι χάνεις Σπασίκλας}

ονομάζουμε τα οστρακόδερμα που βρίσκονται στη θάλασσα, και η αναπαραγωγική τους διαδικασία είναι δυσνόητη για μας τα θηλαστικά...
14 Φεβρουαρίου, 2012

Κοπέλι έχεις pm!

Tyr αρχίζω να κατανοώ το μέγα μου λάθος. Πέταξα την ευκαιρία να διευρύνω τους ορίζοντές μουΛύπη
Τουλάχιστον έχω εσένα....και το tattoo (του πούστη...σήμερα μπανάκι!!!)
14 Φεβρουαρίου, 2012

σήμερα μπανάκι; το βαστά η καρδιά σου; Εμμμμ
14 Φεβρουαρίου, 2012

............................................axxxx
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8