Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 69 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πήγα μετά από καιρό Μεταξουργείο καθώς είμαι φαν της Φυλής. Τι το θέλω αυτό το κολομέρος δεν μπορώ να καταλάβω.
Και 1 ευρώ να πάει η ταρίφα εγώ δεν πάω άλλο στο Μετάξη. Τα προβλήματα γνωστά με την εγκληματικότητα της περιοχής αφού μου σπάσανε 2 φορές το παράθυρο του αυτοκινήτου και την μία πήραν όλα τα χαρτιά μου, ταυτότητα, δίπλωμα κτλ και αναγκάστηκα να γαμηθώ για να τα ξαναβγάλω και πλήρωσα και ένα σωρό λεφτά. Οι γκόμενες οι περισσότερες είναι θύματα εξαναγκασμού, αγνώστου προέλευσης, χωρίς να ελέγχονται, τα δωμάτια βρώμικα και οι υπηρεσίες άθλιες...Αυτή είναι η άποψη μου για το μέρος και σέβομαι και την αντίθετη άποψη αν κάποιος έχει...Ξέρω σας ζάλισα με τον πρόλογοΓλώσσα !
2η κατάθεση στις 15:30 περίπου και εμφανίζεται μια ψηλή 1,70-1,75 μελαχρινή με σκούρα επιδερμίδα, αδύνατη, μαύρα μακριά μαλλιά, χαμηλοκώλα, μεγάλο χαλαρό στήθος και όμορφο προσωπάκι γύρω στα 22. Δίνω το 10ρικο και πάω πάνω στο μπουντρούμι. Σε 2 λεπτά έρχεται η ψώλα με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Στο σαλόνι δεν πρόσεξα την κοιλιά της και μόλις την πρόσεξα από κοντά κατάλαβα ότι η γκόμενα είναι έγκυος κατά 99,9 % γιατί ενώ το σώμα της ήταν αδύνατο η κοιλιά της προεξείχε σαν τις έγκυες στον 3-4 μήνα.
Αν είναι δυνατόν να εκμεταλλεύονται και έγκυες? Θα πέσει φωτιά να τους κάψει και αυτούς και εμάς!!! Το σοκ ήταν μεγάλο και σιχάθηκα τον εαυτό μου και τον κόσμο όλοΘυμός!!! Αφού μου άρεσε εμφανισιακά και είχα μεγάλες καύλες το προσπέρασα τελικά και δυστυχώς συνέχισα στο αποτρόπαιο σεξ...Πήγα να την ακουμπήσω και μαζεύεται λέγοντας ότι έχω κρύα χέρια, μετά πίπα 10 δευτερολέπτων του αέρα. Ευτυχώς είχα καύλες και μου ήταν σηκωμένο.Πρώτη στάση αυτή από πάνω χωρίς να με αφήνει να χουφτώνω και της λέω άντε έλα στα 4 σε πολύ ήπιο τόνο και άρχισε να φωνάζει λέγοντας μου: τι φωνάζεις?( ψέματα γιατί δεν φώναξα) και άλλες παππαριές που δεν θυμάμαι σε σπαστά Ελληνικά με στόχο να σηκωθώ και να φύγω από μόνος μου χωρίς να την γαμήσω και το πέτυχε τον σκοπό της γιατί την έστειλα στον αγύριστοΘυμός!!! Μακράν η χειρότερη εμπειρία μου σε μπουρδέλο και κακός έκατσα από την στιγμή που έφαγα την πρώτη ξενέρα όταν παρατήρησα την κοιλιά της...Εφυγα βρίζοντας τον εαυτό μου που δεν την έκανα απευθείας και την ψώλα που μου φέρθηκε όπως καμιά άλλη γυναίκα μέχρι τώρα...Αν σε παράτησαν έγκυο και μισείς όλους τους άντρες σταμάτα να δουλεύεις στο μπουρδέλο γιατί δεν φταίμε για τα χάλια σου!!!Μπορεί από την μεριά σου να έχεις δίκιο που μισείς τον κόσμο αλλά ας μην άνοιγες τα πόδια σου στον καθένα!!!Ονομα δεν ρώτησα γιατί μετά από αυτήν την μαλακία ήταν το τελευταίο που σκεφτόμουν...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2012
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 13
1 2
Διάταξη