Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 231 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H Zακλίν είναι μία μιγάδα κατά δήλωση της Γαλλίδα και το άλλο μισό απο Βραζιλία πάντα κατά τα λεγόμενα της.Αποφάσισα να δοκιμάσω τις υπηρεσίες της μετά και απο κριτικές αξιόλογων συναγωνιστών που την βρήκαν καλή.Δεν το μετάνιωσα! Η κοπέλα σίγουρα τιμάει τα λεφτά της! Είσοδος στο δωμάτιο και μετά απο τις απαραίτητες συστάσεις πέρασα στην αντεπίθεση.Η κοπέλα με σταμάτησε για να αναλάβει εκεινή τα προκαταρκτικά και προς στιγμή φοβήθηκα οτι ήθελε να τα αποφύγει.Ευτυχώς οι ανησυχίες μου δεν επαληθεύτηκαν. Ξάπλωσα και άρχισε να μου κάνει ενα αισθησιακό μασάζ τρίβοντας στο σώμα μου το κορμί της.Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και αρχίσαμε να φιλιόμαστε.Έπειτα άρχισε να με γλείφει στο κορμί μου και να μου δαγκώνει τις ρώγες απο το στήθος μου.Στην συνέχεια κατέβηκε πιο κάτω γλύφωντας τους μηρούς μου τα αρχίδια μου και τελικά το κοντάρι μου.Να προσθέσω οτι η κοπέλα έκανε προσπάθεια για δαχτυλοσκόπηση,γνωρίζοντας προφανώς οτι ο προστάτης είναι το σημείο G του άνδρα.Με το που το αντιλήφθηκα την απέτρεψα εγκαίρως λέγοντας της να μην το ξανακάνει.Αυτό το αναφέρω για όσους απο εσάς γουστάρουν δάχτυλο και για όσους δεν γουστάρουν δάχτυλο για να μην πάνε απροετοίμαστοι και τους έρθει τίποτα ξαφνικό απο εκεί που δεν το περιμένουν.Η πίπα της ήταν καλή χωρίς όμως να μπορεί να συναγωνιστεί τις μαστόρισσες Ανδριάννα και Αλιόνα απο Διδύμου.Την γύρισα σε στάση 69 και μου είπε να μην την γλύψω πολύ δυνατά.Επίσης μου είπε οτι γαργαλιόταν.
Για να μην ξενερώσω και χάσω την καλή εντύπωση που είχα αποκομίσει περάσαμε στο κυρίως μέρος της πράξης.Αφού έβαλε κρέμα ανέβηκε πάνω μου σε στάση κατακόρυφη και κλειδώνοντας με επέβαλλέ τους δικούς της ρυθμούς χωρίς έντονες παλινδρομήσεις.Μιας και κάτι τέτοιο δεν μου άρεσε σίγουρα την τράβηξα κοντά μου και άρχισα να επιβάλλω τους δικούς μου ρυθμούς γαμώντας την δυνατά,παίζοντας με την κωλοτρυπίδα της και φιλώντας την.Στην συνέχεια την γύρισα σε ιεραποστολική στάση. Κώλο δεν ζήτησα παρόλο που ανακοινώθηκε στο πρόγραμμα.Στην ιεραποστολική στάση την γαμούσα παίζοντας με το μουνάκι της.Τελικά έβγαλά την καπότα για να την χύσω στο πρόσωπο και αυτή κρατούσε την μύτη της σαν να πήγαινέ να κάνει βουτιά.Τελικά δεν έκανε βουτιά στην θάλασσα αλλά στο σπέρμα!! Τα ψωλοχύματα την πήραν στα μάγουλα στο στόμα και στα μαλλιά της.Ευχαριστώ πολύ τον συναγωνιστή neasmyrni76 για την καίρια αυτή πληροφορία!
Πιστεύω οτι όλοι όσοι ψάχνουν υπηρεσίες θα πρέπει τουλάχιστον μια φορά να την δοκιμάσουν παρόλο που σε κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως τα θέλουν!
Η γενική εντύπωση που θα αποκομίσουν όμως μετά την ολοκλήρωση της συνεύρεσης θα είναι σίγουρα υπερ του δέοντος θετική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Ζακλίν
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
29.204
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2012
''...έκανε προσπάθεια για δαχτυλοσκόπηση...την απέτρεψα εγκαίρως λέγοντας της να μην το ξανακάνει...''

''...Την γύρισα σε στάση 69 και μου είπε να μην την γλύψω πολύ δυνατά...''

Χα, χα, χα...Μια σου και μια της...
Αστειεύομαι.
Οπως πάντα πολύ κατατοπιστικός.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1