Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
επισκεψη γυρω στις 12 το πρωι 4-2-2012..η αλεξανδρα ειναι μια εμφανισημη κοπελα σε σχεση με τα αλλα μπαζα που κυκλοφουν στο μεταξι..1,70 ξαθια με σπαστο μαλι και καλο κορμι,βυζακι σχετικα μικρο..με πλησιασε με χαμογελο στο σαλονι και μου ειπε ελα καυλιαρη μου να περασουμε καλα..με αιφνιδιασε λιγο η προστυχια σε ενα τοσο γλυκο πρασμα..τι λεω τωρα για το πουτανακι ε?Μεγάλο χαμόγελομπαινο γδυνομαι και περιμενω το δωματιο ψιλοχαλια αλλα ειχε σαπουνι και χαρτι..μπαινει η κοπελα στο δωματιο και παει να βαλει καποτα αμεσως,τη σταματαω λεγοντας ελα να κανουμε και καμια αγκαλιτσα και μετα βαζεις..οκ μου λεει και την περνω αγκαλια μη φανταστειτε τιποτα τρελο ψευτοχαδακια πιο πολλυ απ τη μερια μου αυτη μου τον επαιζε,της λεω γλυψε μου λιγο τις ρογες και αρνηθηκε λεγοντας πως δεν το κακανει σε λκαν σε κανεναν..και εγω μπορω να πιανω κολωμερι αλλα οχι απο κατω..ετσι δεν θα καυλωσω ουτε μεθαυριο αποκρινομαι ελα μου λεει θα σε φτιαξω εγω,με τετοιο μουνι διπλα σου και δεν θα καυλωσεις?αντε να δουμε λεω και ξεκιναει μια καλη πιπα θα ελεγα με καποτα..μετα απο δυο λεπτα στηνεται στα 4 και ξεκιναμε με βτηιες παλινδρομησεις και αρκετο σφυροκοπημα οπου αφηνε και μερικα ομορφα βογκητα γυρισμα ιεραπ.και καταθεση μετα απο λιγο..συμπερασμα..σχετικα καλη εκτονωση χωρις τιποτα το ιδιαιτερο αλλα με ενα ομορφα κοριτσι που σου λεει οχι αλλα το κανει με τροπο που δεν χαλιεσαι..για 10 ευρω καλα ηταν,η δουλεια εγινε!!μαλον ειναι αλβανιδα ηλικιασ 25-30.αληθεια ρε παιδεια πως θα γινει να βρεθουμε και να κανουμε καμια βολτιτσα μαζι συναγωνιστες μου?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Νέο Μέλος
17
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού