Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Για την Ισαβέλλα πήγαινα κι έπεσα πάνω στη Βάλια. Θα περάσεις ,μου λέει. Θα περάσω της απαντάω. Καλά μου λέει μόνο να πλυθείς λίγο. Της δίνω το 20ευρω και μπαίνω στο δωμάτιο. Όπως έχω ξαναγράψει πρόκειται για πολύ καλό δωμάτιο (για επίπεδο μπουρδέλου) με ντουσιέρα και τηλεόραση. Όμως έχει ένα μειονέκτημα το οποίο δεν μου είχε κάνει εντύπωση τις άλλες φορές. Από το διπλανό δωμάτιο και το σαλόνι ακούγονται τα πάντα. Έτσι άκουσα ότι ο τύπος δίπλα την είχε 22 πόντους και κάποιος στο σαλόνι ρωτούσε την τσατσά αν η κοπέλα κάνει άκαποτο ... γενικώς!!! Χωρίς να το θέλω είχα γίνει ωτακουστής και με αυτόν τον "ευχάριστο" τρόπο πέρασαν τα περίπου 25 λεπτά της αναμονής ,διότι ο κύριος 25 πόντοι άργησε να τελειώσει. Ήρθε λοιπόν επιτέλους στο δωμάτιο το κορίτσι,μου απολογηθηκε για την αργοπορία της και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Για να πω την αλήθεια αυτή τη φορά μου φάνηκε πιο συμπαθητική. Έχει αλλάξει τα μαλλιά ,τα έχει κάνει πιο ίσια και γενικά είχε έναν αέρα ανανέωσης πάνω της. Αρχίσαμε τα προκαταρκτικά με φιλιά στο στόμα (χωρίς γλώσσα) και δακτυλοσκοπήσεις από την πλευρά μου και στις δύο τρύπες. Η πίσω τρύπα ήταν τίγκα στην κρέμα. Τ ο στόμα της μύριζε Λίστερινγκ. Μέχρι εκεί η εμπειρία μου ήταν πανομοιότυπη με την πρώτη φορά. Στο κυρίως σεξ είχαμε αλλαγές. Ενώ την άλλη φορά η πίπα της ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, τώρα είχαμε άκαποτο στοματικό μακράς διαρκείας που συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη ικανούς προς διεισδυση, στύσης. Έτσι όταν ήρθε εκείνη η ώρα το κάναμε ιεραποστολικά μεν, όμως με μια ουσιώδη διαφορά. Αντί το πέος να εισχωρήσει στην μπροστινή οπή, κατευθύνθηκε στην πίσω. Μπήκε πανεύκολα και μετά από μικρό σφυροκόπημα δεν άντεξε άλλο και άδειασε το άσπρο, παχύρευστο υγρό που υπήρχε μέσα του. Σίγουρα και η αποχή 5 ημερών έπαιξε το ρόλο της στο γρήγορο τελείωμα. Πάντως ήταν μια ολοκληρωμένη εμπειρία με μια πολύ θερμή και πρόθυμη να ικανοποιήσει τον πελάτη, γυναίκα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Βάλια
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια