Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571440
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μπάρμπορα ΘΕΑ παρε μας τα μυαλά!Αυτό φωνάζαμε με το φιλαρακι μου εκείνο το μεσημεράκι στην καυλωτική επίσκεψή μας στο πορνόδρομο της Φυλής!Μπαίνουμε με το συναγωνιστή-φιλαράκι στο καθαρό δωμάτιο.Πετάμε τα θηρία έξω και ξαπλώνουμε περιμένοντας να έρθει η καυλιάρα αστυνομικίνα Μπάρμπορα (έτσι ήταν ντυμένη εκείνη τη μέρα).Γουστάρω ο ένας να με ξεσκίσει από τη μουνάρα κι ο άλλος ταυτόχρονα από τη σούφρα μας λέει!Άλλο που δε θέλαμε εμείς,ορθόνουμε τα δοκάρια σε θέση μάχης.Αρχίζει με πίπα,μια στον ένα μια στον άλλο,αλλά επειδη οι γαμιάδες είχαμε όρεξη για ανωμαλίες τις χώνουμε και τις δυό ψωλοπαλούκες στο στόμα της.Ομολογώ ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε επάξια.Μόλις χορτάσαμε την υγρή και βαθειά της πίπα(όπως πάντα) ήρθε η ώρα της μάχης εναλλάξ.Με καυλωτικά βογγητα και συμμετοχη τα δωσε όλα η παρτόλα!Τη σκίζω ιεραποστολικά και εκεί που τρελαίνεται με το χοντρό μου παλούκι,τη σηκώνω αγκαλιά και νιώθω να παίρνει όλο το κορμό της καρακαυλωμένης μου ψωλής μέσα της.Ο φίλος μου αδειμωνεί να τη πάρουμε ταυτόχρονα.Με μία κίνηση τη ξαπλώνω σε θέση εύκολης πρόσβασης της σούφρας της απ¨το συνπαρτουζιάρη.Η καύλα της ταυτόχρονης διείσδησης δεν άργησε να φέρει τη ταυτόχρονη έξοδο των καυτών ψωλοχυμάτων πάνω στις θεϊκές της βυζάρες.Σκούπισμα,γλυκόλογα,ραντεβού για άλλη φορα,ένα αποχαιρετιστήριο γλωσσόφιλο και στους δύο και έξοδος απο το δωμάτιο της ηδοννής
Είναι φοβερή.Σέβεται το 20ευρω που καταθέτεις και δίνει ψυχή σε αυτό που κάνει
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.Ορμάτε όσοι θέλετε να κάνετε τα πάντα μαζί της
Οι βαθμολογίες θα μπορούσαν να ήταν όλες 10 αλλά ας όψεται το σύστημα
Είναι φοβερή.Σέβεται το 20ευρω που καταθέτεις και δίνει ψυχή σε αυτό που κάνει
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.Ορμάτε όσοι θέλετε να κάνετε τα πάντα μαζί της
Οι βαθμολογίες θα μπορούσαν να ήταν όλες 10 αλλά ας όψεται το σύστημα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Αμα γπουσταρεις κανονιζουμε και πάμε παρέα να τη ξεκωλιάσουμε
οτι τα βιβλιαρια και οι εξετασεις ειναι ο.κ και δεν εχουν βγει με τον γνωστο τροπο που γινονται πολλα
πραγματα σ'αυτο το κωλοκρατος που λεγεται Ελλαδα!! Εδω εν σωρο αλλα πραγματα βγαζουν πλαστα βιβλιαρια υγειας
στις πουτανες δεν θα βγαζουν????!!