Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γλώσσα Ώρα κάπου μεταξύ 16.00 με 16.30, έχω φύγει σκαστός από την δουλειά και πάω καρφί για Έλλης,να προλάβω το καλύτερο βάσανο που χω γνωρίσει(Βάλια),Είπα να ξ ανατιμήσω το κορίτσι μας,πίστευα οτι δεν θα προλάβαινα να την βρω και ότι θα χει αλλάξει η βάρδια, αλλά μάλλον ήμουνα από τους τυχερούς. Μπαίνοντας στο σαλονάκι κάθομαι και περιμένω κανα 5λεπτο, μιας και που το κορίτσι μας ήτανε στο δωμάτιο. Βγαίνοντας την βλέπω τσαντισμένη (προφανώς έπεσε σε περίπτωση),λέει στην τσατσά¨ τελευταίος πελάτης και με κοιτάει και λέει χαμογελώντας,άν περάσει και ο κύριος?Χμμμ; Ε αυτό ήταν δεν ήθελα και τίποτα άλλο.Γλώσσα δίνω τον οβολό μου και βούρ για το δωμάτιοΣπασίκλαςΠω πω λέω η καλύτερή μου,γδύνομαι,ρίχνω ένα γρήγορο πουτανίστικο πλυσιματάκι ,μιάς και που στο μαγαζί είχα κάνει είδη ντουζάκιΜεγάλο χαμόγελο.Μπαίνει ο τύραννος και με αρπάζει κατευθείαν στα γλωσσόφιλα και στα γλειψίματα,μου άρχισε τα μωρό μου κλπ,Ντροπήε δεν ήθελα και πολύ εγώ, αφού τα γουστάρουμε κάτι τέτοια,με πλακώνει σε ένα γλύψιμο απίστευτο,Money Mouthτην ρωτάω αν είναι πλημένη για να κάνω και εγώ παιχνίδι,και μου μοστράρει την θεϊκή μουνάρα της και παθαίνω εγκεφαλικό ο δικό σου.Κουλ Και αφού έχουμε ξεσκιστεί στο γλύψιμο,σηκώνετε και μου λέει΄Ελα αγορίνα μου,να με ξεσκίσεις τώρα....Γλώσσα ενα μόνο θα πώ....η κοπέλα τα δωσε ΟΛΑΚουλ,μωράκλα μου,είσαι Unique. Απο δώ και πέρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάχνω αλλού για να περνάω έτσι όπως πέρασα μαζί σου. και θα κλείσω με τα λόγια μιας πουστάραςΘυμός ...ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
με 20 ευρώ ,αυτό που κάνεις θα πρεπε να ακολουθήσουν και άλλες κοπέλες της δουλειάς.
KEEP WALKING

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Βάλια
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2012
6.6 που έβαλες σύνολο, δεν είναι λίγο για μία τόσο καλή όπως είπες εμπειρία? Εδώ παίρνουνε 10ρια μέτριες κοπέλες!
31 Ιανουαρίου, 2012
πως είναι η Βάλια ρε παιδιά? χοντρούλα με όμορφο πρόσωπο μήπως?
έχει μπουτάρες και βυζάρες και κώλο για σφαλιάρες?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2