Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 294 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Κυριακής πρός δευτέρα στις 00.45 , σήμερα η τζουλίαννα φόραγε ένα ρόζ διχτυωτό φορεματάκι , μπαίνει στο δωμάτιο και την είδα κάπως , την ρώτησα αν είναι κουρασμένη απάντησε όχι , μου είπε ότι είναι ματιασμένη , όλοι έρχονται και της λένε καλά λόγια και την ματιάζουν....ανεβαίνει απο πάνω μου και άρχισε να μου γλύφει της ρόγες μου , μετά κατέβηκε χαμηλά μου ανασήκωσε λίγο τα πόδια και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια , ύστερα πέρασμα προφυλακτικού κλασσικά με το στόμα , με ρώτησε πως θέλω και της είπα να ανέβει από πάνω ,αυτή έδινε τον ρυθμό κουνώντας την λεκάνη της ενω πάνω στο γαμήσι άρχισε να μου λέει ότι θέλει να πάρει 2-3 κιλά και δεν μπορεί να τα πάρει με τίποτα και ας τρώει εκτός απο το φαγητό της βασιλικό πολτό και ταχίνι....
επόμενη στάση ιεραποστολικό και εκεί που την γαμούσα μου λέει γράφεις στο ιντέρνετ έ????τι της λέω???καριόλη μου κάνει....της λέω άρχισες τα βρισίδια πάλι...την γυρίζω στα τέσσερα και άρχισα να την γαμάω δυνατά ενώ αυτή έλεγε έτσι γάμαμε γαμιόλη, μετά απο λίγο ήρθε το τέλος ,ξαπλώσαμε και μου έπιασε την συζήτηση , καθίσαμε στο δωμάτιο κοντά 20 λεπτά συνολικά και μιλάγαμε μιας και εκείνη την ώρα δεν μπήκε πελάτης , προσπαθούσε να μάθει ποιος είμαι.....άλλη μια φορά όλα καλά με την τζουλιάννα αφου έχει το κορμί που μου αρέσει και ας μην κάνει και έξτρα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζουλιάνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2012
το ταχίνι ΔΕΝ παχαίνει... Σπασίκλας
30 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

παχαινει φιλε...
Ο Μπάρμπα Μπρίλιος είχε ένα γάλο πολύ μεγάλο.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ ΜΕΛΙ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΙ.
Και τον τάιζε ψωμί και αλάτι, να κάνει πλάτη.
Και τον τάιζε ψητή γαρδούμπα, να κάνει τούμπα.
Και τον τάιζε ψωμί μπουγατσά να κάνει μπράτσα.
Και τον τάιζε ψωμί και χόρτα, ώσπου δεν χώραγε από την πόρτα.
Ώσπου μια μέρα δίχως ήλιο
ο γάλος έφαγε τον Μπάρμπα Μπρίλιο
30 Ιανουαρίου, 2012
καλησπερα συναδελφοι η τυπισα ειναι με τις μερες η του νορμαλ η του βαθους πολυ υπερτιμημενη γι αυτο και πηρε ποδι απο το στουντιο κασανδρας στο γκαζι που δουλευε πιο παλια παπατζα ειναι και τα20ευρω πολλα ειναι αν δε το καταλαβουν οι μπαγλαμαδες που εχουν τα μαγαζια σε λιγο καιρο θα γαμιουνται μονοι τους ριχτε τιμες μαλακες τα μεροκαματα πανε καταδιοαλου
02 Φεβρουαρίου, 2012
δηλαδή γύρισε η Άννα από Ρωσία επίσκεψη το σάββατο επιβάλλεται !!!!!μου φτιάξατε τι μέρα Μεγάλο χαμόγελο
02 Φεβρουαρίου, 2012
Έχει για όλους! Ιλόνα στο Κ6 και Τζουλιάνα στη Φυλής. Αν παίζει και Χωματιανού μιλάμε για το απόλυτο 3in1!!!!!
02 Φεβρουαρίου, 2012
φιλε ποιο ειναι το K6???? ΙΛΟΝΑ Γλώσσα
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6