Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 570 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μετά από πολλές ώρες στο δρόμο, έκανα το πέρασμα μου κι απ’το τελευταίο μπουρδελάκι της φωκαίας, όπου στον 1ο όροφο ήξερα ότι εκδίδεται η υπερβυζαρού Έλενα, γνωστή και ως Έλενα_Facebook, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα εκθειάζονταν από την τρεμάμενη γιαγιά, για την ιντερνετική φήμη της, με τα άπειρα “likes”. Εκεί λοιπόν που καθόμουν στον καναπέ απέναντι απ’το κουζινάκι, κοιτάζοντας την καράφλα μου στο μόνιτορ της κάμερας, εμφανίστηκε και η Έλενα με αέρα και σεξ απίλ, ντίβας του Baywatch. Πρόκειται για μία μελαχρινή κοντόπορνη τετραγωνικής κορμοστασιάς κοπέλα, με κάποια περιττά κιλά, πληθωρικά 4,1 στήθη με λίγο παραξένο σχήμα (λόγω πρόσφατης επέμβασης) και στρογγυλή κωλάρα. Άρχισε τις τσαχπινιές στο σαλόνι μαζί με την τσατσά, η οποία κατέστησε σαφές ότι τα βυζιά της δεν είναι ψεύτικα. Για ένα συναισθηματικό τύπο σαν κι εμένα, αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ένα πάτημα για να ξεκινήσω φουλ επίθεση, πιάνωντας και ταρακουνώντας τα βυζιά της, ενώ αυτή έτριβε δυνατά το πέος μου. Μετά από λίγα προκαταρκτικά σαλονιού έδωσα το 20άρι και πέρασα στο δωμάτιο.

Είχε άλλον πελάτη πριν από μένα, οπότε μετά από ένα δεκάλεπτο περίπου, μπήκε στο δωμάτιο, όπου την περίμενα καθιστός στον ultra mini καναπέ μπροστά απ’τον καθρεύτη. Δυστυχώς το χαμόγελο και η καλή διάθεση του σαλονιού είχε αντικατασταθεί από ένα απόμακρο βαριεστημένο βλέμμα. Μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι, αλλά πριν το κάνω απέσπασα με δυναμικό τρόπο μερικά προκαταρκτικά βυζογλυψίματα στα όρθια. Αν και δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος απ’τη συμπεριφορά της, η πενθήμερη αγαμία με είχε κάνει να καβλώσω στο 60% περίπου της μέγιστης διαστολής. Μου φόρεσε καπότα και ξεκίνησε ένα μέτριο αδιάφορο τσιμπούκι. Κατά τη διάρκεια του στοματικού έπιανα τον κώλο και τα μπούτια της, νιώθοντας το ουδέτερο προς τραχύ δέρμα της. Είχε καλύψει τα βυζιά της με το χέρι, το οποίο και παραμέρισα αρχίζοντας το χούφτωμα. Προς έκπληξη μου (δυσάρεστη), είδα ότι οι ουλές απ’την πρόσφατη επέμβαση και στις οποίες έχουν αναφερθεί κάποιοι συναγωνιστές, είναι πολύ μεγάλες και άσχημες σε βάθμό που κάποιος (πχ εγώ) μπορεί να ξενερώσει. Σε συνδυασμό με το ψυχρό ύφος και την ανύπαρκτη τεχνική, της ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα να τη γλύψω λίγο, για να πάρω τα πάνω μου. Ακούγοντάς το, δυσανασχέτισε, αλλά της είπα ότι αν με αφήσει για ένα λεπτό να κάνω παιχνίδι, θα μου σηκωθεί καλά και θα μπορέσουμε έτσι να συνεχίσουμε το υπόλοιπο δράμα.

Άρχισα να γλύφω τα βυζιά της, προσέχοντας να μη κοιτάω και να μη πιάνω το κάτω μέρος τους, οπότε μετά από λίγο ήμουν έτοιμος για να μπω μέσα της. Η στάση της Έλενας ήταν πολύ κακή, αφού με κρατούσε σε μεγάλη απόσταση, έχοντας μικρό άνοιγμα ποδιών και βάζοντας τα πόδια της πάνω στις γάμπες μου (χωρίς να έχει βγάλει παπούτσια). Ευτυχώς το μουνί της ήταν στενό με καλή αίσθηση με αποτέλεσμα να διατηρώ την καλή στύση που είχα. Δεν της είπα να γυρίσει πισωκολλητά γιατί σκέφτηκα ότι θα πάρει ακόμη πιο άβολη-αμυντική στάση, οπότε συγκεντρώθηκα, κάνοντας γρήγορες αλλά ελεγχόμενες κινήσεις. Σε συνδυασμό με κάποια βυζοχουφτώματα και την πρόσφατη αγαμία, τελείωσα μετά από ένα πεντάλεπτο στην πρώτη και μοναδική στάση.

Συνοψίζοντας έχω να πω ότι ήταν απλά ένα μάπα γαμήσι με ένα κορίτσι χωρίς τεχνική κατάρτιση και θετική στάση, που δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Δεν τα θεωρώ πεταμένα λεφτά, για τον απλούστατο λόγο ότι τα περισσότερα κοριτσάκια στερούνται επαγγλεματικής συμπεριφοράς με αποτέλεσμα να αποδίδουν διαφορετικά με το καθένα μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιώνουμε όσο μπορούμε τις εκάστοτε συνευρέσεις μας με εμπειρία, φαντασία και...λίγη τύχη.

Υ.Γ: Όσο για την κοπέλα τι να πω...είναι σαν τεμαχισμένη. Δεν θυμάμαι πως ήταν γυμνά τα βυζιά της πριν, τώρα όμως είναι σαν στρογγυλό ψωμάκι που το κόβεις στο μέσο για να βάλεις το μπιφτέκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Έλενα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2012
πωπω κι ελεγα να την παρω.με ξενερωσες εντελως!
29 Ιανουαρίου, 2012
Πολύ ωραία κριτική,μάπα ταινία.
L
lithin
29 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι να σου πω Χμμμ;...μπορεί να χεις καλύτερη τύχη από μένα
D
dirtyliving
29 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλο χαμόγελο...ήταν απίστευτα βλακώδης ταινία
D
dirtyliving
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4