Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
βερονικα και παλι λοιπον, για εμενα απο τισ καλυτερεσ επιλογεσ στον βαρδαρη αυτην τιν εποχη, περασα μεσα με το απλο 30ευρο στο πρωτο δωματιο και οσ συνηθωσ περιμενα εναν συναθλητη για να ερθει σε εμεναΓλώσσα η κατασταση του δωματιου ηταν καλη αν εξαιρεσεισ το στρωμα που βουλιαζε ο χωροσ ηταν καθαροσ,περναμε στο ζουμι τορα μπαινει μεσα η βερονικα ξαπλωνει στο κρεβατι διπλα μου και αρχιζει με φιλακια στο στομα χωρισ γλωσσα και σιγα σιγα κολλαει το κορμι τησ πανω μου ενω εγω απλωνω τα χερια μου στην απιστευτη κολαρα που εχει και σφιγκο τα κολομερια τισ δυνατα, το εργαλειο μου σχεδον ορθο περιμενει το τσιμπουκακι ενω τα φιλια και τα χαδακια στα βυζακια τισ δεν σταματανε, η πιπα πολυ καλη με βαθοσ κοντα στα 2με3λεπτα, στη συνεχεια καθεται απο πανω μου και βαζει το χερι κατω απο το κεφαλι μου και ξεκιναμε το σεξ μετα απο κανα 3λεπτο αλλαζουμε σταση και τιν περνω απο πισω οπου εκει εγινε και το καλο σφυροκοπημα και τελειωσα, σε αυτο το σημειο εκανε και κατι που δεν μου αρεσε εβαλε το χερι τισ στο εργαλειο μου και μετα δαχτυλα το πιεζε λιγο μαλλον για να ερθω ποιο γρηγορα σε εξσπερματωση κατι που τισ το εκοψα γρηγορα, ο χρονοσ που περασα μαζι τησ ικανοπιητικοσ κατι που δεν σηναντασ συχνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού