Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 54 10
Μπουρδέλα
68792
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
η κοπελα ειναι μουναρα..ψιλη μελαχροινη σωματαρα κωλαρα ωραιαο βυζακι και πολλη απαλη!!!! μεσα ομως χωρις καθολου συμετοχη...μπαινει στο δωματιο σχεδον αμιλητη ελληνικα δεν ξερει οποτε οτι ειπαμε το ειπαμε σε αγγλικα κακιας ωρας..πηγε να βαλει κατευυθειαν προφ και τη σταματησα λεγοντας της πως ειναι καλυτερα να κανουμε λιγο παιχνιδι να σηκωθει λιγο το εργαλειο...παρ ολα αυτα δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο μοθ τον πσολοχαιδευε ενω η εκφραση της ηταν σαν να ηταν αλλου!!!οτι προκαταρκτικα εγιναν εγιναν απο μενα..το καλο ειναι πως δεν λεει οχι σε φιλια και χαδια αλλα καθολου συμετοχη ρε γαμττττο θεμα ηταν πως δεν με καυλωσε αν η αλλη δεν το χει δεν μπορει να σε φτιαξει..συμπερασμα..πολυ ομορφη γυναικα με φουλ προγραμμα με 10 ευρω αλλα αμετοχη..οποιος μπορει να φτιαχτει μονο με την εικονα ας παει δεν θα χασει...εγω θα το σκεφτω αν θα ξαναπαω και το λεω αυτο γιατι οταν της ειπα καποια πραγματα μου ειπε πως την επομενη φορα που θα με ξερει καλυτερα θα ειναι πιο εκδηλωτικη...ειδωμεν!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2012
που ειναι ρε παιδια αυτη η καρμεν???εγω πηγα χθες κατα τις 7 και βγηκε μια μπαζοχοντρη και εβαλα τα γελια
thepitbull
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1