Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 185 10
Μπουρδέλα
215669
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Λοιπον Σαββατο μεσημερι και κατι με ετρωγε να παω Φυλης για να παρω ενα γκομενακι που εχω σταμπαρει εδω και μερες. Κανω ντουζακι,καβαλαω το ΚΤΜ και σε λιγα λεπτα ημουνα εκει. Ο στοχος, κοπελιτσα, κοντουλα, καστανο σκουρο μαλλι μεχρι τους ωμους, αδυνατο, με μεγαλο βυζι για το σωμα του που δυσκολα περνα απαρατηρητο απο κατι αρρωστους βυζακιδες σαν και μενα! Η κοπελα δουλευει στην απογευματινη βαρδια που ξεκινα στις 5. 5 παρα τεταρτο ειμαι στημενος απ εξω και περιμενω να αναψει το φως για να πατησω γκαζι! Ηθελα να την παρω πρωτος στην βαρδια κυριως για λογους καθαριοτητας (μαλακιες). Τεσπα μπαινω στο δωματιο (στο πρωτο μπαινοντας δεξια) γδυνομαι και περιμενω. Να σημειωσω πως πριν μιαμιση ωρα ειχα κανει μια καταθεση ακομα σε δικο μου στοχο, πραγμα που μαλλον μετρησε αρνητικα τελικα! Μπαινει η μικρη στο δωματιο, λιγο ξινισμενη στα μουτρα, (οπα λεω κακη αρχη θα κανουμε και ειμαι και ο 1ος πελατης).Εγω με το χαμογελο για να της φτιαξω την διαθεση. Μου λεει "γυμναζεσαι?" της λεω "μπαλετο κανω" και ψαρωσε λιγο με το σωμα μου. Σκεφτηκα αντε καλα θα περασουμε! Αμ δε, ξαναπερνει υφακι και μου γνεφει να ξαπλωσω. Λεω αντε μη σε παρει ο διαολος μεσημεριατικα και ξαπλωνω. Τι ρωταω απο που εισαι? και μου λεει μιση ρουμανα μιση ισπανιδα. Της πεταω ενα ισπανικο και με κοιταξε σαν χανος, της απανταω αμα εισαι εσυ απο Ισπανια εγω ειμαι ξαδερφος του Καρολου της Αγγλιας! Ξεκιναει πιπα, μετρια, μονο το κεφαλι μεσα, απο σβερκο τιποτα. Μετα την γυρναω στα τεσσερα (με μετρια στυση εγω) και αρχιζουμε. Μολις εσφυξε το εργ@λιο, της λεω ελα απο πανω. Μου απανταει, οχι. Σκεφτομαι, αντε ενα χυσιμο θα ειναι μην την στειλωωω. Την γυριζω εγω απο πανω, υφος φουλ ξενερομενο η κουφαλα. Βγαινω και της λεω ισπανικο (μια που εισαι και απο Ισπανια, οπως λες). Τελειωμα με δυσκολια και δρομο! Συμπερασμα, μετρια προς χαλια!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 31, 2008
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού