Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 183 10
Μπουρδέλα
229968
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η επίσκεψη έγινε την Κυριακή 01/05/2008.Παιδιά ότι και να λέμε για την κοπέλα είναι περιττό.Η κοπέλα είναι η γνωστή Αννα από Τσεχία...Μπορεί να χάνει λίγο από εμφάνιση (για αυτό και το 7 στην τιμή)αλλά το αναπληρώνει με το παραπάνω στην απόδοση (εξ ου και το 10). Μπαίνει μέσα και αρχίζει τα τρελά γλωσσόφιλα και αρχίζω να γίνομαι ΤURBO.Μετά γυρίζει και μου λεει "θα σε φάω".Παιδιά άρχισε μια πίπα που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μου έκαναν.Στην αρχή αργά μετά πιο γρήγορα και στο τέλος όλο μέσα!!!Μετα μου γυρνάει το μουνί της και μου λέει "γλύφτο".Της αρχίζω λοιπόν και εγώ ένα τρελό γλειφομούνι και με δάχτυλο μαζί (με προσοχή πάντα)άλλο πράγμα..Μετά την γυρίζω στα 4 και έσκουζε από κάβλα (τουλάχιστον έτσι έδειχνε)...Μετά και από αυτό κρατιόμουν για να μην τελείωσω.Μαλλόν το κατάλαβε και αυτή, και με γυρνάει κανονικά, μου βγάζει την καπότα και αρχίζει πάλι πίπα (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!).
Δεν άντεξα πάνω από 3 λεπτά και κατέθεσα στο στόμα της.Τα κατάπιε χωρίς να πει κάτι περαιτέρω, χωρίς να μου της φαίνεται άσχημο!!!
Συμπερασματικά απλά η κοπέλα τιμά τα λεφτά της και επιπλέον την συγκαταλέγω μέσα στις 3-4 καλύτερες που κυκλοφορούν στις μέρες μας!!!!
Δεν άντεξα πάνω από 3 λεπτά και κατέθεσα στο στόμα της.Τα κατάπιε χωρίς να πει κάτι περαιτέρω, χωρίς να μου της φαίνεται άσχημο!!!
Συμπερασματικά απλά η κοπέλα τιμά τα λεφτά της και επιπλέον την συγκαταλέγω μέσα στις 3-4 καλύτερες που κυκλοφορούν στις μέρες μας!!!!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού