Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 164 10
Μπουρδέλα
203180
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα δευτέρας πρός τρίτη στις 00.40 , η Νατάσα είναι ένα ξανθό πίπίνι 20 χρονών με πολύ γλυκό πρόσωπο με πίρσινγκ στη μύτη και στα χείλη σκέτο τούμπανο με μεγάλες φυσικές βυζάρες και ωραία πεταχτή κωλάρα, που όταν την βλέπεις λές αλλά και φαντασιώνεσαι διάφορα ,έχει κορμί για τρελά γαμήσια.......αλλά στο κρεβάτι δεν το έχει.... μπαίνει στο δωμάτιο ξαπλώνει δίπλα μου και πάει να βάλει προφυλακτικό σε εντελώς πεσμένο πούτσο , όταν της είπα τι κάνεις αρκέστηκε στο να μου τον παίξει λίγο μέχρι να μου σηκωθεί , πάλι καλά που άφηνε να χουφτώνω της βυζάρες της...την γύρισα για 69 αλλά επειδή δεν ήταν εντελώς καθαρή σταμάτησα , πρώτη στάση με αυτή απο πάνω καμία απολύτως συμμετοχή ενώ είχε ρίξει το κορμί της εντελώς πάνω μου για να μην χουφτώνω της βυζάρες της.δεύτερη στάση στα τέσσερα(έχει και ένα τατου στον αριστερό ώμο)εδώ για να μην την αδικήσω να πώ ότι στήνεται πολύ καλά και δεν δυσανασχέτησε και στο δυνατό γαμήσι που της έκανα ,σε αυτη την στάση ήρθε και το τέλος.........κρίμα την κορμάρα......να πώ ακόμα ότι ήταν σχεδόν αμίλητη ενώ έβαλε και μια μεγάλη δόση κρέμας....το δωμάτιο που μπήκα είχε καπότα συναγωνιστή στο πάτωμα δίπλα απο τον καλόγερο ενω και το αιρ ήταν κλειστό.
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2012
Αν μιλαμε για την ιδια(μαλλον για την ιδια μιλαμε) εχει ΠΟΛΥ ΤΟΥΜΠΑΝΟ σωμα...αλλα η φατσα της δε λει, εχει πολυ πρησμενα μαγουλα...Anyway, τελικως καλα κανω και την αποφευγω τοσο καιρο
C
COBRA1986
25 Ιανουαρίου, 2012
Καλα και δεν εσυψες να μαζεψης την καποτα?
sotirof
25 Ιανουαρίου, 2012
Παντως εμενα μου φερθηκε πολυ καλα ρε παιδες την περασμενη Πεμτπη, που δουλευε στο ενα απο τα πεντε που βρηκα ανοικτα το βραδακι. Ηταν πολυ ευγενικη στο δωματιο και μπολικα χαδακια και φιλακια στα χειλη. Με εγλειψε αργα και αισθησιακα απο τα αυτια μεχρι τα αρχ. χωρις βιασυνες, αν και ηταν τιγκα το σαλονι. Με ρωτησε αν ηθελα και ακα. Γενικα περασα τελεια.
Π
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3